אוכלת כמה פעמים בלילה-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת כמה פעמים בלילה-המשך
    ישראלה
    13/10/2010

בהמשך לשאלה שלי בפורום מ- 10/10/10 ולתשובה של מרינה מ- 11/10/10 אז אני אעדכן שקניתי דייסת קווקר של מטרנה והוספתי שתי כפות לבקבוק המטרנה של ארוחת הערב של הילדה (כך לפי ההוראות : 2 כפות לכל תערובת מטרנה של 180), היא אכלה בתיאבון, אבל היא ממשיכה להתעורר עוד 2 פעמים בלילה לאכול עוד 2 בקבוקים של מטרנה בכמות של 120 כל אחד.
    ניסיתי מים- והיא לא מוכנה היא רוצה אוכל.
    בנוסף- אחר הצהרים ניסיתי לתת לה קוטג' וזה לא מצא חן בעיניה.
    יש לכם עוד עצות בשבילי ?
    מה אפשר לתת לה כדי שתהיה שבעה בלילה ולא תקום במהלך הלילה כדי לאכול?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוכלת כמה פעמים בלילה-המשך - תגובה

מרינה קוזמנקו
    14/10/2010

1. יש הרבה אפשרויות לארוחת ערב - פרוסת לחם עם ממרח חומוס ביתי/טחינה בשומשום מלא/אבוקדו/ממרח עדשים, ממרח ביצים עם אבוקדו, תבשיל קטניוות (עדשים, שעועית, גרגירי חומוס), גם מרק ירקות מתאים (עם או בלי בשר, תלוי מה אכלה בצהריים)
    2. יכול להיות שבתך פשוט עוד לא מוכנה לשון רצוף8-10 ללא הפסקות אוכל. ואם תנסי ותתני לה ארוחה מאוד גדולה ומשביעה בתור ארוחת ערב לפני השינה זה רק יגרום לה לבעיות עיכול. אני ממליצה לך בנתיים לעזוב את העיניין של ארוחות בתוך הלילה ולתת לילדה להגיע לבד לשינה רצופה. ובכל זאת (למרות שלא הסגת את המטרה של שינה רצופה) טוב מאוד שהחלפת קורנפלור לקוואקר. זה מעולה לעיכול, התפתחות ומערכת העצבים.
    3. לגבי קוטג' - לא מתייאשים אחרי ניסיות אחד. וגם קוטג' הוא די מלוח, תנסי משהו נייטראלי יותר - ביו יוגורט, לבן, גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו