מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חודש ובעיות באכילהקרן15/10/2010
שלום רב,
בתי בת חודש יזונה מתמ"ל. שוקלת 3.775.
מזה שבועיים כל האכלה היא פשוט סיוט. אני מכינה בקבוק 120- היא אוכלת 40 מ"ל ומיד לאחר מכן פורצת בבכי, לוחצת כאילו לעשות קקי וגזים (לפעמים יוצאים גזים) ואחרי שהרמתי אותה לגרעפס. ממשיכה לאכול בערך עוד 60מ"ל אבל בייסורים קשים, תוך כדי בכי, התפתלות ולפעמים צעקה רמה.
במה מדובר? הרופאה טוענת שעלול להיות ריפלוקס אך אני לא חושבת שכן אין לה הקאת וגם בקושי פליטות. האם יכול להיות שזה חלק מתופעות הגזים? קוליק? בזמן האכילה?
אציין שהיא ישנה ברוגע בין הארוחות ובלילה, כשהיא עירנית היא סוקרת את הסביבה ובכלל הבעיה היא רק סביב ההאכלה, רק בתקופה האחרונה.
אשמח לתשובתכן, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת חודש ובעיות באכילה - תגובה
מרינה קוזמנקו15/10/2010גזים בדרך כלל לא מופיעים ממש בזמן הארוחה אלא אחריה. ואם היא בדרך כלל רגועה זה רק מצדיק שזה לא גזים. אני מסכימה שזה דומה לריפלוקס. ממליצה לך לפנות לרופא ולהתייעץ בקשר לטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)