מיואשת - הילד לא אוכל לפני השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת - הילד לא אוכל לפני השינה
    קרן
    17/10/2010

שלום,
    בני בן 7 חודשים.
    עד לפני סוכות היה ילד חייכן, נוח מאוד ואוכל ללא בעיה.
    בפסח חלה באדמדמת, היה כמעט שבוע עם חום והרבה תשומת לב שלנו. לאחר מכן, הבריא והצטנן ועכשיו הוא עדיין עם לחות ושיעול.
    מאז המקרה יש כמה תופעות שמדאיגות אותי מאוד:
    1. הוא מאוד מפונק (כך אני מפרשת את זה לפחות) - לא מוכן לשחק לבד, להיות רגע לבד על המזרן, במיטה או בכל מקום אחר.
    2. בוכה המון, ולרוב מתבכיין - בגן אם הוא לא על הידיים של הגננת או שהיא יושבת לידו הוא מתחיל להתבכיין.
    3. הוא עושה הרבה בעיות עם האוכל - בעיקר בערב.
    הוא אוכל בד"כ 6:30 בקבוק 180מ"ל, בגן פירות עם דייסה וטחינה, מרק ירקות עוף ואורז(שאותו בד"כ לא אוכל יפה), בקבוק 180 מ"ל וכשמגיע הביתה בערך ב-16:30 שוב רעב אז אני נותנת בקבוק או דייסה, ובסביבות 19:30-20:00 אחרי אמבטיה אמור לאכול בקבוק עם דייסה 180 מ"ל. עם הבקבוק הזה יש לנו בעיה - הילד רעב - רואים, אך לא מוכן לנסות אפילו לטעות את הבקבוק, בהרבה מהמקרים הוא רואה אותו, מושיט לו ידיים אך לא ברגע שנכנס לפה לא מוכן ומתחיל לצרוח.
    היום ניסינו לא לתת לו אוכל אחרי הגן כדי שיהיה רעב - הוא אכל רק עוגיה, ועדיין לא היה מוכן בשום אופן לאכול את הבקבוק.
    מה עושים?
    כדאי לציין שמאז שהסיפור הזה התחיל הוא התחיל לקום בלילה, אני נותנת לו מוצץ והוא נרדם חזרה.
    זקוקה לעזרה דחופה!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת - הילד לא אוכל לפני השינה

נטלי
    17/10/2010

גם לי היה אותו סיפור כשלבתי הייתה דלקת בשתן.ימים שלמים היא לא הייתה מוכנה לקחת את הבקבוק וגם במשך היום הייתה אוכלת כמויות קטנות.אני ממש מבינה אותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים???

קרן
    18/10/2010

????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו יכול לעזור לי בעניין?

קרן
    18/10/2010

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - הילד לא אוכל לפני השינה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    20/10/2010

אני משערת שבנך פשוט מאוד עייף אחרי האמבטיה, לכן לא מסוגל לאכול למרות שרעב. תנסי לא לתת לו בקבוק אחרי האמבטיה בכלל. הוא התעורר בעוד כמה שעות רעב וסביר להניח יהיה מוכן לאכול את הבקבוק. אבל אם תעשי ככה תדאגי שהוא יוכל דייסה (או בקבוק) בין 16-30 ל 20-00!!!
    עוד אופציה – תנסי לעשות אמבטיה כאשר הוא חוזר מגן, אחר כך תתני בקבוק ולפני השינה הערב תתני לו דייסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו