מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 11 חודשים שלא אוכלתאמא של ליאן20/10/2010
היי
אני חייבת לציין שאני ממש מתוסכלת מעניין האוכל של הילדה וכבר באמת מרגישה שכל היום אני מתעסקת רק בזה.
ליאן בת 11 חודשים נמצאת במעון בבוקר 7:00 אוכלת מטרנה+ דייסה 180CC
במעון עושה טובה שמכניסה משהו לפה ... אוכלת מעט מכל דבר .
המטפלות לא מצליחות לתת לה בקבוק כהשלמה בימים שהיא לא אוכלת.
באופן כללי היא ילדה אכלנית ועכשיו אחרי שהיתה חולה לפני שבוע וחצי המצב רק מחמיר .
היא שוקלת 7.5 קילו מהשקילה האחרונה לפני חודש.
עשיתי לה בדיקות דם הכל יצא תקין .
לא יודעת כבר מה לעשות ??
האמת שגם במעון הן אומרות לי שכל יום מלחמה איתה..
אני ממש מתוסכלתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 11 חודשים שלא אוכלת - תגובה
נעמי ברזילי-תאני20/10/2010אני ממליצה לך לא להילחץ ולהניח לילדה לאכול עפ"י צרכיה . אם תנהלו איתה "מאבק" סביב נושא האוכל המצב עשוי רק להחמיר ועשוי לגרום להפרעת אכילה בעתיד. ייתכן מאוד שהמחלה השפיעה על התאבון שלה. את עצמך אומרת שלפני כן היה לה תאבון בריא.
אל תלחצי , הניחי לעניין ואני מניחה שתוך שבוע הדברים יסתדרו מעצמם. במידה ואת רואה שמצב זה נמשך מעבר לשבוע פני לייעוץ אצל איש מקצוע.
נ.ב תבדקי האם צומחות לה שיניים ייתכן שזה מכאיב לה ומקשה עליה ולכן אינה אוכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)