שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מרי
    25/10/2010

קניתי קינואה,שיבולת שועל,ועדשים אדומים על פי המלצה שלכם להוסיף לבני למרק
    רציתי לדעת רק אם אפשר להגיד לי איך להכין את זה בתוך המרק? כי ממש אין לי מושג. ולגבי קינואה אמרו לי שהיא מרירה אז אם זה לא יפגע לו במרק?
    תודה לכן ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    25/10/2010

לגבי טעמה של הקינואה - אם תשטפי אותה היטב מס' פעמים הדבר יסייע לסילוק המרירות ולדעתי אם תשלבי אותה במרק טעמה לא יהיה מורגש.
    לגבי אופן ההכנה - את יכולה להוסיף את הדגנים /הקטניות למרק לאחר שהירקות כבר מבושלים ולתת להם להתבשל במרק עד שיתרככו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתכון למרק עדשים

מירה
    25/10/2010

היי,
    מתכון מנצח למרק עדשים אדומות ועוף:
    לשטוף טוב טוב את העדשים (ולחפש שזה נקי ואין אבנים קטנות).
    בסיר גדול לטגן מעט בצל במעט שמן קנולה- להוסיף את העוף (כל חלק של עוף או אפילו הודו נקבה- בלי עצמות)- לערבב מעט, להוסיף את העדשים ולהוסיף מים רותחים כך שיכסו את התערובת ועוד כ- 10 ס"מ. לכסות את הסיר ולבשל ל- 30 דקות או עד שהעדשים יתרככו והעוף יבשיל- לערבב מדי פעם. במידת בצורך להוסיף עוד מים. בסוף בסוף להוסיף מעט מלח אם את רוצה וקצת כמון.
    אני מבשלת בסיר לחץ וכך זה ייקח רק 10 דקות. חשוב מאוד אם את רוצה להמליח קצת להוסיף מלח רק בסוף אחרת ייקח הרבה זמן לבשל את העדשים.
    ניתן בסוף להוסיף שיבולת שועל.
    למבוגרים ניתן להוסיף בסוף מעט פלפל שחור ומיץ לימון.
    בתאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו