עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!
    מירי קידר
    25/10/2010

שלום:
    בתי בת 7 שבועות ועד לפני שבועיים ינקה הנקה מלאה. הפסקתי להניק מכיוון שהיו בעיות בהנקה ונראה כי היא לא מסתדרת עם זה. התחלתי לתת לה חלב שאוב בבקבוק ומטרנה. בשבוע האחרון היא פשוט לא מוכנה לאכול. היא אוכלת 30-40 cc בארוחה המקסימום הוא 80 עם הפסקות ארוכות ונסיונות שלי ושל בן זוגי "לדחוף" לה את הבקבוק. היא מגיעה ביום כמעט ל500 cc . שוקלת כיום 4.700 . בבדיקת המשקל האחרונה נראה כי עלתה בשמקל אך עדיין אינני מבינה איך היא מעבירה את היום כמעט מבלי לאכול. אני לא רוצה לעשות לה טראומה עם האוכל, אהל אני ממש דואגת. לדוגמא אכלה בשלוש כמות של 80 סיסי ולקראת 7-8 אכלה עוד שישים. בוסף היא ישנה בלילה 6 שעות רצוף וכשמץעוררת לא אוכלת יותר ממה שתיארתי. יש מספיק חיתולים בין 6-7 ביום. האם באמת כמויות כאלו קטנות מספיקות לה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!! - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    26/10/2010

את יכולה להיות רגועה. אם הילדה עולה במשקל ונראית חיונית ובנוסף יש 6-7 חיתולים רטובים ביום. ככל הנראה הכמויות שהיא אוכלת מספיקות לצרכיה. אל תעמיסי עליה התמ"ל מתעכל לאט יותר מחלב אם ולכן היא זקוקה לכמות קטנה יותר. היא לבד תעלה את הכמויות כשיהיה לה צורך. מה שחשוב הוא שתעקבי אחרי עקומת המשקל והגובה במסגרת טיפת חלב ותראי שהיא עולה במשקל. המלצתי היא שבכל מקרה לא תוותרי ותמשיכי לתת לה חלב שאוב, משום שבחלב אם יש יתרונות רבים שאינם קיימים בתמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!! - תגובה

מרינה קוזמנקו
    26/10/2010

אם ילדה עולה במשקל, רגועה וחיונית - אין לך מה לדאוג. וכמו שאמר, אל תעשי לה טראומות עם האוכל, לא "לדחוף" לה בקבוק, זה רק יגרום לה לא לאכול ולפחד מאוכל בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו