לא עניתם לי ואני מזכירה פעם 3!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עניתם לי ואני מזכירה פעם 3!
    מיכל
    25/10/2010

שלום
    בהמשך לתשובת מרינה הייתי שמחה לשמוע הצעות נוספות לעידוד שתית מים אצל בת שנה פלוס אולי שאר המומחיות מכירות את הזרעים ששמים במים / חלקיקים על מנת להשביח טעמם לחיך התינוק ???
    כמו כן : בתי סובלת מנזלת ומצוננת - כיצד ניתן לתמוך בה תזונתית בהתחשב בכך שאינה אוכלת כמעט כעת - אולי בשל בקיעת הש' ?
    חשבתי להכניס למים שקדיה - אבל כמה שקדיה ביום זה תקין ?
    חשבתי לעשות לה מיצי פירות - האם תקין ?
    איך פותחים תאבון ?
    ועוד שאלה : מהם המקורות לאומגה 3 ? היא כבר לא כלכך מקבלת את זה ממני בהנקה.
    תודה מראש
    שבוע מעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא עניתם לי ואני מזכירה פעם 3! - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    26/10/2010

לגבי עידוד שתיה - פשוט הציעי לה מים כל שעה וגם לגימה אחת זה מספיק. את יכולה להכניס למים קלחי לימון אולי היא תתחבר לטעם החמצמץ ותשתה.
    לגבי הזרעים איני יודעת לאילו זרעים את מתכוונת.
    בנוגע למיצי פרות - מומלץ פחות עדיף לאכול את הפרי השלם ולא להכין ממנו מיץ הדבר פוגע בערכיו התזונתיים.
    את בהחלט יכולה להעשיר את התזונה שלה בשקדיה (1 כפית לכוס מים או להעשיר את המרק בשקדיה) או עם אבוקדו, טחינה (מגיל 7 חודשים) .
    המקורות לאומגה 3 הם בעיקר דגים שמקורם במים עמוקים (סלמון, הליבוט, טונה) את יכולה להכין לה קציצות דג. או זרעי פשתן טחונים , אגוזי מלך טחונים (האומגה 3 ממקור צמחי נספגת בצורה פחותה בהשוואה לזו שמקורה בדגים) כיום קיים שמן דגים נוזלי בטעם לימון מעודן (המכיל אומגה 3) אותו ניתן להשיג בחנויות טבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו