אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל
    מילה
    26/10/2010

שלום יש לי תינוק בן 3 שבועות שניזון רק מהנקה, שוקל 3.800 גובה 55 ס"מ , לפעמים אוכל כל 3 שעות, ויש פעמים שלא מתעורר לאכול ויוצא שאוכל רק לאחר 5-6 שעות, האם זה בסדר ,? או להעיר אותו להנקה. בגלל שאני מניקה אני גם לא יודעת כמה הוא אוכל, וכמה קלוריות צריך לצבור במשך היום.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל

הוספת תגובה

• אוכל - תגובה

מרינה קוזמנקו
    29/10/2010

אם תינוק עולה במשקל ורגועה - אין צורך להעיר אותו.ואין גם צורך לדעת כמה הוא יונק וכמה קלוריות צורך. זה הכייף שבהנקה! תסמכי עליו, הוא יודע מתי הוא רעב וכמה הוא צריך לאכול. סביר מאוד שבעתיד יהיו לו תקופות ("קפיצות גדילה" ) שירצה לינוק כל שעה-שעתיים. כמובן שתתני לו לפי הדרישה ולא לפי שעות.
    בהצלחה ותהני מהתינוק שלך!
    שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל

מילה
    29/10/2010

תודה רבה שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל - תגובה

מרינה קוזמנקו
    29/10/2010

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו