מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 9 חודשים מסרבת למוצקיםנירה31/10/2010
שלום,
בתי בת 9 חודשים. מגיל חודשיים עולה מעט מאוד במשקל, אבל עקבית בעליה המתונה, אך בשקילה האחרונה ירדה מעט במשקל (נולדה 3 ק"ג, כיום שוקלת 6.400).
היא יונקת + מוצקים מגיל 5 חודשים. בהתחלה אכלה יפה מאוד, אך בחודש האחרון כמעט ולא אוכלת אוכל מוצק, ובימים האחרונים בקושי מסכימה לטעום, רוצה רק לינוק.
אני מנסה להעשיר את האוכל המוצק בשקדיה, טחינה או שמן, אך כאמור היא רוצה עכשיו רק לינוק.
יש לציין שעדיין אינה יושבת, אך זוחלת ומוציאה הרבה אנרגיה במהלך היום. בנוסף, מבחינת מדדי אורך והיקף ראש היא שומרת על האחוזון מלידה.
מה עושים עם סרבנית מוצקים? אני לחוצה מאוד מהירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 9 חודשים מסרבת למוצקים - תגובה
מרינה קוזמנקו01/11/2010שלום יקירתי! סיבה לירידה במשקל יכולה להיות בזה שילדה מאוד פעילה ומוציאה הרבה אנרגיה.
לגבי סרבנות עם המוצקים, אני מבינה שאין לה בעיה פיסית כי לפני היא כן אכלה מוצקים. יכול להיות שלאחרונה עברה איזו מחלה או שצומחות לה השיניים? תמשיכי להציע לה מוצקים בסבלנות רבה ואל תתייאשי. תמשיכי להניק אותה עד כמה שתוכלי.
תתני לה מוצקים בתור ארוחה נפרדת כאשר היא רעבה. ואולי עדיף לפחות בהתחלה שמישהו אחר יתן לה מוצקים, כי את נקשר אצלה להנקה..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)