בת 9 חודשים מסרבת למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9 חודשים מסרבת למוצקים
    נירה
    31/10/2010

שלום,
    בתי בת 9 חודשים. מגיל חודשיים עולה מעט מאוד במשקל, אבל עקבית בעליה המתונה, אך בשקילה האחרונה ירדה מעט במשקל (נולדה 3 ק"ג, כיום שוקלת 6.400).
    היא יונקת + מוצקים מגיל 5 חודשים. בהתחלה אכלה יפה מאוד, אך בחודש האחרון כמעט ולא אוכלת אוכל מוצק, ובימים האחרונים בקושי מסכימה לטעום, רוצה רק לינוק.
    אני מנסה להעשיר את האוכל המוצק בשקדיה, טחינה או שמן, אך כאמור היא רוצה עכשיו רק לינוק.
    יש לציין שעדיין אינה יושבת, אך זוחלת ומוציאה הרבה אנרגיה במהלך היום. בנוסף, מבחינת מדדי אורך והיקף ראש היא שומרת על האחוזון מלידה.

מה עושים עם סרבנית מוצקים? אני לחוצה מאוד מהירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 9 חודשים מסרבת למוצקים

הוספת תגובה

• בת 9 חודשים מסרבת למוצקים - תגובה

מרינה קוזמנקו
    01/11/2010

שלום יקירתי! סיבה לירידה במשקל יכולה להיות בזה שילדה מאוד פעילה ומוציאה הרבה אנרגיה.
    לגבי סרבנות עם המוצקים, אני מבינה שאין לה בעיה פיסית כי לפני היא כן אכלה מוצקים. יכול להיות שלאחרונה עברה איזו מחלה או שצומחות לה השיניים? תמשיכי להציע לה מוצקים בסבלנות רבה ואל תתייאשי. תמשיכי להניק אותה עד כמה שתוכלי.
    תתני לה מוצקים בתור ארוחה נפרדת כאשר היא רעבה. ואולי עדיף לפחות בהתחלה שמישהו אחר יתן לה מוצקים, כי את נקשר אצלה להנקה..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו