תוכלו לכתוב לי תפריט לתינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכלו לכתוב לי תפריט לתינוקת בת שנה
    רונית אשטמקר
    04/11/2010

אני כל כך עייפה מלנסות להאכיל את ביתי אני ניסיתי את רוב המוצקים תוכלו לכתוב לי תפריט מתאים לגיל שלה?וכל כמה זמן אני צריכה לחכות בין כל ארוחה?
    היא שוקלת 8 קילו אני יודעת שזה מעט אבל הרופאה חושבת שזה תורשתי ואין מה לדאוג.
    אני מאוד מתוסכלת היא בכלל לא אכלנית
    8בבוקר:חלב 150 מ"ל
    9 בבוקר :יורגוט לפעמים גבינה,אשל מנסה לתת לה ירק איך היא זורקת
    ובשעה 11 היאנ כבר ישנה צהריים שוב 150מ"ל
    ובשעה 1 בצהריים גרבר עם עוץ בשר מנסה לתת לה ירק איך לא מוכנה חוץ מגזר מבושל,
    ומנסה ללת לה פנקק סיריו כל דבר העיקר שתאכל
    ובשעה 7 בערב כל מה שאני אוכלת כמובן שהיא רק טועמת
    הרופאה חושבת שהיא תאכל כאמונו במשך הזמן איך זה נראה שהיא רק עושה טעימה ולא יותר הכל לפח.
    והיא נרדמת עם בקבוק 150 הרופאה חושבת שהיא אוכלת מספיק לגוף שלה אני רוצה להדגיש שהיא לא אוכלת את כל מה שאני מגישה לה אם זה הגרבר ועוף
    תוכלו לעזור לי בבקשה לפרט לי כל דבר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוכלו לכתוב לי תפריט לתינוקת בת שנה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    06/11/2010

בגיל שנה ילד צריך לאכול (לפי הספר):
    2-3 ארוחות של תמ"ל (240CC כל פעם), 4-6 כפות ירקות, 4-6 כפות פירות, 4-6 כפות דגנים מבושלים (אורז, קינואה, כוסמת, גריסי פנינה, קוסקוס, בורגול), גביע (2-3 כפות) יוגורט/לבן/גניבה לבנה, ביצה, 3-4 כפות בשר/דג/קטניות.
    סדר הארוחות – 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-4 ארוחות ביניים. ארוחות צריכות להיות מפוזרות שווה על פני כל היום, ומה שאני רואה אצלך – בבוקר ארוחות כל 2-3 שעות ואחה"צ מרווחים הרבה יותר גדולים. תנסי לקבוע לה תפריט לפי שעות השינה שלה ולפי ההנחיות שנתתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בגיל הזה אפשר להמשיך לאכול גרבר

רונית אשטמקר
    07/11/2010

האם עדיין אני יכולה להאכיל אותה גרבר?והאם זה בסדר להוסיף לה בתוך את הארוחת צהריים?כדי שתאכל יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בגיל הזה אפשר להמשיך לאכול גרבר - תגובה

מרינה קוזמנקו
    07/11/2010

כעיקרון כן ניתן לתת גרבר אבל צריכים גם לחשוב בכיוון של מאכלים רגילים של משפחה ולהעביר בהדרגה את הילד לתזונה רגילה של משפחה. וגרבר הוא במרקם עדין מאוד ובטעם קבוע ולא מלמד את הילד בטעמים חדשים ומרקמים שונים.
    אני תמיד ממליצה על מזון מגוון כדי שלא יקרה מצב שילד יוכל רק סוג אחד של מאכלים (רק טחון למשאל).
    מקווה שעניתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו