מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכלו לכתוב לי תפריט לתינוקת בת שנהרונית אשטמקר04/11/2010
אני כל כך עייפה מלנסות להאכיל את ביתי אני ניסיתי את רוב המוצקים תוכלו לכתוב לי תפריט מתאים לגיל שלה?וכל כמה זמן אני צריכה לחכות בין כל ארוחה?
היא שוקלת 8 קילו אני יודעת שזה מעט אבל הרופאה חושבת שזה תורשתי ואין מה לדאוג.
אני מאוד מתוסכלת היא בכלל לא אכלנית
8בבוקר:חלב 150 מ"ל
9 בבוקר :יורגוט לפעמים גבינה,אשל מנסה לתת לה ירק איך היא זורקת
ובשעה 11 היאנ כבר ישנה צהריים שוב 150מ"ל
ובשעה 1 בצהריים גרבר עם עוץ בשר מנסה לתת לה ירק איך לא מוכנה חוץ מגזר מבושל,
ומנסה ללת לה פנקק סיריו כל דבר העיקר שתאכל
ובשעה 7 בערב כל מה שאני אוכלת כמובן שהיא רק טועמת
הרופאה חושבת שהיא תאכל כאמונו במשך הזמן איך זה נראה שהיא רק עושה טעימה ולא יותר הכל לפח.
והיא נרדמת עם בקבוק 150 הרופאה חושבת שהיא אוכלת מספיק לגוף שלה אני רוצה להדגיש שהיא לא אוכלת את כל מה שאני מגישה לה אם זה הגרבר ועוף
תוכלו לעזור לי בבקשה לפרט לי כל דבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו לכתוב לי תפריט לתינוקת בת שנה - תגובה
מרינה קוזמנקו06/11/2010בגיל שנה ילד צריך לאכול (לפי הספר):
2-3 ארוחות של תמ"ל (240CC כל פעם), 4-6 כפות ירקות, 4-6 כפות פירות, 4-6 כפות דגנים מבושלים (אורז, קינואה, כוסמת, גריסי פנינה, קוסקוס, בורגול), גביע (2-3 כפות) יוגורט/לבן/גניבה לבנה, ביצה, 3-4 כפות בשר/דג/קטניות.
סדר הארוחות – 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-4 ארוחות ביניים. ארוחות צריכות להיות מפוזרות שווה על פני כל היום, ומה שאני רואה אצלך – בבוקר ארוחות כל 2-3 שעות ואחה"צ מרווחים הרבה יותר גדולים. תנסי לקבוע לה תפריט לפי שעות השינה שלה ולפי ההנחיות שנתתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל הזה אפשר להמשיך לאכול גרבר
רונית אשטמקר07/11/2010האם עדיין אני יכולה להאכיל אותה גרבר?והאם זה בסדר להוסיף לה בתוך את הארוחת צהריים?כדי שתאכל יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל הזה אפשר להמשיך לאכול גרבר - תגובה
מרינה קוזמנקו07/11/2010כעיקרון כן ניתן לתת גרבר אבל צריכים גם לחשוב בכיוון של מאכלים רגילים של משפחה ולהעביר בהדרגה את הילד לתזונה רגילה של משפחה. וגרבר הוא במרקם עדין מאוד ובטעם קבוע ולא מלמד את הילד בטעמים חדשים ומרקמים שונים.
אני תמיד ממליצה על מזון מגוון כדי שלא יקרה מצב שילד יוכל רק סוג אחד של מאכלים (רק טחון למשאל).
מקווה שעניתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)