מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חצי שנה- עצירות וחוסר תיאבוןיפעת12/11/2010
שלום רב,
בני בן שישה וחצי חודשים, לא אוהב לאכול הרבה. נוטה גם לעצירות( בעיקר אחרי גיל 4 חודשים כשהתחלנו ברזל, העברתי אותו לברזל עדיף של הדס אבל הבעיה נמשכת). אני משתדלת לתת לו לאכול פירות וירקות כל יום אבל הוא פשוט יורק כמעט את הכל וגם מתחיל לבכות מאוד מהר. הוא פשוט לא רוצה לאכול מוצקים... ניסיתי לתת לו עגבניה בשביל העצירות, אבל הוא פשוט שונא את זה, וממש בוכה. אמא שלי אמרה לי להוסיף סוכר ענבים לעגבניה כי אולי זה חמוץ לו אבל זה גם לא עוזר, ניסיתי להוסיף עגבניה מגורדת לפירות שאני מכינה לבד בבלנדר ואפילו ניסיתי גרבר, אבל הוא יורק הכל ומתחיל לבכות, לכן העצירות נמשכת. מסכים לשתות מים שהושרו עם שזיפים אבל גם לא הרבה...
חוץ מזה, ניזון מחלב אם ומטרנה אבל לא מתלהב בכלל מכלום. מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לאכול יותר טוב? אני ממש מיואשת מהעצירות וחוסר התיאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן חצי שנה- עצירות וחוסר תיאבון - תגובה
מרינה קוזמנקו13/11/2010העצירות יכולה להיות קשורה לכמות לא מספקת של נוזלים. תעשי חישוב לפי 150 CC נוזלים עבור כל ק"ג משקל הגוף.
תציעי לו מזונות חדשים וטעמים חדשים והוא ימצא מה הוא אוהב. חשוב גם סדר בארוחות כדי שילד יספיק להיות רעב, לא לתת לו משהו קטן כל שעתיים אלא לבנות סדר ארוחות קבוע פחות או יותר. מעבר לזה - הרבה סבלנות ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
יפעת13/11/2010תודה על התגובה המהירה
לא הבנתי דבר אחד, חישוב הנוזלים שרשמת לי, 150 CC לק"ג, זה אומר שאם הוא שוקל 7 אני צריכה לתת לו לשתות ביום 1050 CC מים בנוסף למטרנה ולחלב אם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - תגובה
מרינה קוזמנקו13/11/2010סה"כ נוזלים במהלך היום - כולל מטרנה, מים, מרקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)