בן חצי שנה- עצירות וחוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חצי שנה- עצירות וחוסר תיאבון
    יפעת
    12/11/2010

שלום רב,

בני בן שישה וחצי חודשים, לא אוהב לאכול הרבה. נוטה גם לעצירות( בעיקר אחרי גיל 4 חודשים כשהתחלנו ברזל, העברתי אותו לברזל עדיף של הדס אבל הבעיה נמשכת). אני משתדלת לתת לו לאכול פירות וירקות כל יום אבל הוא פשוט יורק כמעט את הכל וגם מתחיל לבכות מאוד מהר. הוא פשוט לא רוצה לאכול מוצקים... ניסיתי לתת לו עגבניה בשביל העצירות, אבל הוא פשוט שונא את זה, וממש בוכה. אמא שלי אמרה לי להוסיף סוכר ענבים לעגבניה כי אולי זה חמוץ לו אבל זה גם לא עוזר, ניסיתי להוסיף עגבניה מגורדת לפירות שאני מכינה לבד בבלנדר ואפילו ניסיתי גרבר, אבל הוא יורק הכל ומתחיל לבכות, לכן העצירות נמשכת. מסכים לשתות מים שהושרו עם שזיפים אבל גם לא הרבה...
    חוץ מזה, ניזון מחלב אם ומטרנה אבל לא מתלהב בכלל מכלום. מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לאכול יותר טוב? אני ממש מיואשת מהעצירות וחוסר התיאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן חצי שנה- עצירות וחוסר תיאבון - תגובה

מרינה קוזמנקו
    13/11/2010

העצירות יכולה להיות קשורה לכמות לא מספקת של נוזלים. תעשי חישוב לפי 150 CC נוזלים עבור כל ק"ג משקל הגוף.
    תציעי לו מזונות חדשים וטעמים חדשים והוא ימצא מה הוא אוהב. חשוב גם סדר בארוחות כדי שילד יספיק להיות רעב, לא לתת לו משהו קטן כל שעתיים אלא לבנות סדר ארוחות קבוע פחות או יותר. מעבר לזה - הרבה סבלנות ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

יפעת
    13/11/2010

תודה על התגובה המהירה

לא הבנתי דבר אחד, חישוב הנוזלים שרשמת לי, 150 CC לק"ג, זה אומר שאם הוא שוקל 7 אני צריכה לתת לו לשתות ביום 1050 CC מים בנוסף למטרנה ולחלב אם???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

מרינה קוזמנקו
    13/11/2010

סה"כ נוזלים במהלך היום - כולל מטרנה, מים, מרקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו