תינוקת בת שנה וחצי מסרבת לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה וחצי מסרבת לאכול
    רונית אשטמקר
    17/11/2010

כתבתי בעבר ומאוד שמחתי להתייעץ איתכם בקשר לביתי בת השנה וחצי שלא מוכנה לאכול.בעבר הייתי עושה הכל כדי שתאכל כולל שירים,משחקים טלויזיה
    ואחרי התייעצות שלכם הלכתי לדייאטנית והיא אמרה לי להפסיק עם כל זה עם הילד רעב הוא יאכל.וכמובן להקפיד שתשתה מים ואם אפשר להתחיל לגמול אותה מבקבוק שלפי דעתי זה ממש מוזגם כי גם ככה היא לא מוכנה לאכול לפחות את החלב זה משהו.בכל אופן זה מאוד קשה לראות את הילדה אוכלת טיפה כמו בעבר איך כמובן לא מסודר וזה לא כולל עוגיות.היא ירדה טיפה במשקל איך את הרופא זה לא מטריד
    אני מאוד מיואשת וכמובן שבימים האחרונים חשבתי לחזור להרגל הראשון כי הכי חשוב שהיא תאכל ותתפתח
    היא לוקחת ויטמינים מאז שהיא תינוקת שככה הבדיקות דם שעשינו לה לפני חודשיים היו מצוינות וכמובן שזה היה בתקופה שרדפתי אחריה
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת שנה וחצי מסרבת לאכול - תגובה

מרינה קוזמנקו
    17/11/2010

ממליצה לך לפנות למרפאת האכילה כדי לקבל ייעוץ מפורט ומסודר. אבל בכל זאת תצטרכי לעשות שינוי בהתנהגות שלך ושלה. לא תוכלי לשיר לה עד גיל 18, לא?
    מצטערת, אבל אני מסכימה עם גישת הדיאטנית שהיית אצלה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו