תינוקת בת כמעט חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת כמעט חודשיים
    שרון
    21/11/2010

שלום
    אני מניקה,עם קצת תוספות של מטרנה מידי פעם כאשר אני מרגישה שחסר לי,
    התינוקת כמעט ולא בוכה כאשר היא רעבה,למעט מקרים מסוימים,בלילה למשל אחרי שאני מניקה אותה בשעה 23:00 היא מסוגלת לא להתעורר עד כמעט 6 בבוקר,אני לפעמים מתעוררת בעצמי בסביבות 3 לפנות בוקר ,ורואה שהיא ערה ואז נותנת לה הנקה,היא לא אמורה לבכות כשהיא רעבה? זה בסדר שהיא סתם ככה עירנית ולא בוכה לאכול?
    אם לא הייתי ביוזמתי מאכילה אותה,נראה כי הייתה ממשיכה לישון עד הבוקר,
    ההתפתחות שלה תקינה,רק חשוב לציין שהיא פולטת די הרבה,יש חשש שאולי זה ריפולקס,למרות שזה לא בסילון,אבל לפעמים אפילו שעה אחרי ארוחה,אם לוחצים לה קצת על הבטן או משכיבים היא פולטת,
    בקיצור:האם להעיר את עצמי בלילה ולתת לה אוכל,או לחכות שהיא תתריע בעזרת בכי?האם אותו הנוהל לגבי שעות היום?
    כמו כן האם יתכן קשר לפליטות המרובות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת כמעט חודשיים

הוספת תגובה

• תינוקת בת כמעט חודשיים - תגובה

נורית קליפר
    22/11/2010

הי שרון,
    בגדול - אם היא במשקל תקין, אין צורך של ממש להעיר אותה בלילה לאכול. כל עוד היא עולה במשקל ומתפתחת כמצופה, אין סיבה לדאגה. לגבי הפליטות, קצת קשה לחוות דעה בפורום שכזה, הכי טוב יהיה להתייעץ עם הרופא המטפל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו