בת 8 חודשים לא אוהבת פירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים לא אוהבת פירות
    מיכל אלון
    21/11/2010

הי!
    הייתי שמחה לדעת האם להמשיך להתמיד או לשחרר? בתי בת 8 חודשים אוכלת מוצקים מזה חודש וחצי+הנקה. בתחום הירקות הכמויות רק הולכות וגדלות וכך גם המגוון, אוכלת בהנאה ובתיאבון גדול מרק מרוסק המורכב מבטטה, תפוח אדמה, קישוא, גזר, עוף ולאחרונה גם בשילוב גריסים/אורז/עדשים אבל... באזור הפירות לא משהו:) אוכלת בצורה חלקית מאוד, ממש כמה כפיות למרות ששיניתי את המגוון.
    האם לנסות כל פרי בנפרד? להחליף את ארוחת הבוקר בדייסה או במשהו אחר? כרגע מנשנשת לעיתים אבוקדו בהנאה, אבל אני לא נוהגת לתת לה בעצם שום דבר מעבר לארוחת הפירות בבוקר שהיא לא באמת אוכלת והמרק בצהריים שהיא אוכלת יפה מאוד.
    גם קלמנטינה ותפוז היא שמחה לטעום אבל לא ברור לי אם הדרים כדאי לתת קבוע (כרגע בפירות - תפוח, אגס, בננה, ענבים ולפעמים מלון - מאז שהוספתי ענבים ומלון קצת יותר טוב אבל לא משמעותית...)
    אשמח להתייחסותכם!
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 חודשים לא אוהבת פירות

הוספת תגובה

• בת 8 חודשים לא אוהבת פירות - תגובה

נורית קליפר
    22/11/2010

הי מיכל,
    נשמע שהיא דווקא כן אוכלת פירות - גם כמה ביסים יכולים להוות מנה עבורה, כך שממליצה להמשיך ולהתמיד בפירות. אם היא אוהבת אבוקדו את יכולה לערבב לדוגמה בננה עם אבוקדו. את יכול לנסות ולטייב את הפירות עם שקדייה או טחינה גולמית ייתכן וטעמים אלו יותר ימצאו חן בעיניה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו