מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה !אמא של ליאן24/11/2010
היי
הבת שלי בת שנה ביום שישי הקרוב .
אוכלת שלום פעמים ביום מטרנה עם כמה כפיות דייסה ושאר היום מוצקים
ארוחת בוקר , צהריים , ומעדנים ... אני מגוונת לה כל פעם משהו אחר .
ההסטוריה שלה עם האוכל לא משהו .. לא אכלנית גדולה אבל עכשיו ברוך השם יש שיפור משמעותי .
היא כרגע שוקלת 8.300 בערך רזונת .
השאלה שלי היא עד איזה גיל צריך לתת לה את המטרנה ? בגלל שהיא יחסית רזה ?
מה אפשר לתת לה לארוחת ערב?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ! - תגובה
מרינה קוזמנקו25/11/2010לאחר גיל שנה ממליצים להתחיל ולהוריד תמ"ל מהתפריט. אבל לפני זה צריכים לדאוג שתפריטה תהיה עשיר ומגוון - ירקות, פירות, בשר, דגים, קטניות, דגנים, מוצרי חלב, ביצים.
לארוחות ערב ניתן לתת לה פרוסת לחם עם אבוקדו/טחינה מלאה/חומוס (עדיף תוצרת בית), ביצה בצורה שהיא אוהבת, ירקות (טריים, מאודים, אפויים). או לחילופין דייסת דגנים מלאים (קינואה, דוחן, שיבולת שועל, כוסמת, גריסי פנינה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)