מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים בן 11.5 חודשיםאליסה25/11/2010
שלום,
הבן שלי סובל מגזים לאחרונה, היה לו גם שלשול כשבוע אבל סוף סוף נגמר.
מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו? הוא ממש מתעורר בצרחות מכאבים. אני נותנת לו טיפות שנותנים לתינוקות וזה קצת עוזר. כמו כן כניראה אלרגי ללקטוז כי זה היה גורם לו לגזים מאוד חזקים ועכשיו אינו אוכל חלבי בהמלצת רופא אבל אני לא מבינה מה גורם לזה. הוא גם מצמיח שיניים כנראה טוחנות כי אחת כבר יצאה לפני איזה שבועים. הוא במשקל תקין, ילד שמח ומפותח מאוד, אוכל הכל. מקבל פורמולה אינפמיל רגילה. אולי להחליף לפורמילה על בסיס סויה?
אודה מאוד על תשובתכם המהירה כדי שאוכל להקל עליו.
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים בן 11.5 חודשים - תגובה
מרינה קוזמנקו28/11/2010נארה שמערכת העיכול שלו קצת "אבדה את הכיוון". ממליצה לך עד שהיא תחזור לעצמה לתת לו תפריט קל שלא כולל דברי חלב כלל (אולי רק יוגורט אם זה לא יעשה לו רע), קטניות, כרוב, כרובית. תעדיפי ירקות ופירות מבושלים/מאודים/אפויים בינתיים. הייתי שוקלת לתת גם פרוביוטיקה (אבקה לתינוקות) למשך 1-2 שבועות. תמשיכי עם טיפות נגד גזים (שומר?)
אם המצב לא משתפר תוך 7-10 ימים תפני לרופא לבירור מעמיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)