מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה וההבהרהדניאלה25/11/2010
אני מאוד מודה לתשובה
מדובר בתינוטק 6 1/2 חודשים
נאמר שזהו התפרית
ילד בגיל חצי שנה אמור לאכול במהלך היום (חוץ מהנקה/תמ"ל): 2-4 כפות ירקות, 3-4 כפות פירות, 2-3 כפות דגנים (לפני שמדללים אותם), 1/2 פרוסת לחם, 2 כפות בשר/דג/קטניות.
אני רק רוצה להיות בטוחה נניח אני מחליפה את ההנקה השנייה בארוחת פירות
התינוק במקום חלב אמור להיות שבע מ3-4 כפות פירות? כלומר כפות פלאסטיק של תינוק? זה נורה מעט לא? בני אכל (שהוא עוד אכל...) 8 כפיות פלאסטיק ועדיין שתה חלב אחרי... אני לא כל כך מבינה את הכמויות לעיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה וההבהרה - תגובה
מרינה קוזמנקו26/11/20101. מדובר בכפות רגילות (כפות מרק של גדולים)
2. חשוב לי להבהיר שכמויות שציינתי הם כמות מומלצת ליום. ואת צריכה לראות לפי התינוק שלך מה הכמות שמתאימה לו, לצרכים שלו. אם את עושה בינתים רק ארוחת מוצקים אחת ביום במקום ההנקה/תמ"ל כמובן ש 4 כפות פירות לא מחליפות את התמ"ל/הנקה. תעשי ארוחה בשרים שהיא עשירה בברזל בתוספת ירקות (ואולי גם דגנים תכניסי פנימה), ואז תתני מהמרק הזה 3-4 כפות, או כמה שתינוק ירצה לאכול. והפירות תתני בין הארוחות. תזכרי שאם את מורידה ארוחת תמ"ל או הנקה אחת את חייבת לתת במקום ארוחה עשירה בויטמינין, מינרלים וברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)