מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא של נעה'להדקלה25/11/2010
שלום לכולן.
רציתי לדעת איך להקנות לביתי בת השנתיים הרגלי אכילה.
כיום היא שותה מבקבוק בין 240- 300 תמ"ל פעמים ביום. ואני חושבת שכדאי להתחיל לגמול אותה מבקבוק
כיוון שהיא לא אכלנית כ"כ גדולה.
(הסדר של הארוחות הינו כזה:
בין השעות 6:00-7:00 בבוקר סימילאק ללא תוספות.
בחזרה מהגן בשעה 17:30 פרי קטן ושתייה או מעדן .
בשעה18:30 ארוחה - לרוב בשרית.
ובלילה לפני השינה 20:00-21:00 תמ"ל.)
בגן אומרים לי שהיא אוכלת יפה אבל בבית וגם בשישי ושבת אני שמה לב שהיא אוכלת מעט.
ניסיתי לדלג על השלב של הפרי או המעדן ובכל זאת אין שינוי מה עלי לעשות ? האם להתחיל בגמילה מהסימילק ? ואם כן מה עלי לעשות אם היא תתעורר בד"כ לפנות בוקר ותבקשת בקבוק? בגן הארות בוקר בשעה 9:00 אז בבוקר היא חייבת משהוא לאכול.
אני ממש אובדת עצות כל הבלאגן התחיל כאשר שעות עבודתי התארחו עד לשעה 17:00.
תודה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של נעה'לה - תגובה
מרינה קוזמנקו28/11/2010בגיל שנתיים צריכים כבר לגמול את הילד מבקבוק. תתחילי להסביר לה שבקבוק מתאים רק לילדים קטנים. בשלב ראשון תציעי לה לשתות תמ"ל מכוס ולא מבקבוק. רוב הילדים קשורים לא לתמ"ל אלא לבקבוק עצמו, לפעולת המציצה. וקודם כל צריכים לגמול ממנה.
בתור ארוחת בוקר תציעי לה מאכלים של הגדולים - דייסת שיבולת שועל/קינואה עם יוגורט או גבינה, או חביתה או יוגורט/גיל/לבן עם כפית שקדייה או עם תמר מיובש. או פרוסת לחם עם ממרח לפי מה שהיא אוהבת (אבוקדו, טחינה, חומוס, שקדייה, ממרח תמרים...).
לגבי בקבוק של ערב - תתני לה ארוחת ערב עשירה ומשביע ולפני השינה תציעי לה יוגורט, פרי, פרוסת לחם עם משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)