העלאת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת קלוריות
    אליסה
    29/11/2010

שלום,
    הבן שלי בן 11.5 חודשים ואוכל כבר הכל אך נראה שאינו אוכל מספיק כי מתעורר בן 2-3 בלילה לאכול, הוא רעב מאוד.
    בימים האחרונים אני פשוט הוספתי לו 2 בקבוקים במהלך היום וכך מתעורר רק פעם אחת.
    הוא תמיד אוכל עד שהוא מלא ומתחיל לזרוק אוכל על הרצפה. אוכל בקבוק בבוקר ובערב, ארוחת בוקר, צהריים, נישנוש וערב ועכשיו בין לביו אני מוסיפה לו 2 בקבוקים.
    מה אני יכולה לתת לו לאכול כדי שישבע מהמוצקים? כי כך יוצא שהוא אוכל כל שעתיים והוא הולך לגן ושם יש להם לו"ז.
    אציין שהוא ילד בריא ומשקלו תקין.

תודה רבה,
    אליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת קלוריות

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

אליסה
    29/11/2010

הוא אינו אוהב לאלכול מכפית וזה מקשה על התפריט הוא גם לא רוצה לנסות לאכול ממנה, פשוט זורק אותה.
    מה ניתן לעשות? אציין רק שהוא רגיש לדברי חלב אבל כן אוכל יוגורט סויה וגבינה לבנה מסויה.

עוד פעם תודה רבה,
    אליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    29/11/2010

תמשיכי לנסות ללמד אותו לאכול מכפית. בינתיים תתני לו לאכול עם הידיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת קלוריות - תגובה

מרינה קוזמנקו
    29/11/2010

מגיל שנה ממליץ משרד הבריאות להתחיל ולגמול ילדים מבקבוקים, לכן את מעט בכיוון ההפוך.
    כדי שהמזון יהיה משביע תתני לו דייסות (שיבולת שועל, קינואה, גריסי פנינה, כוסמת, דוחן..) עם כפית שמן הזית. תתני לו גם אבוקדו/טחינה/שקדייה בתפריט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא אוכל את כל הדייסות

אליסה
    29/11/2010

תודה רבה על התשובה.
    אבל עדיין זה לא משביע אותו וגם שקדייה, אולי לתת לו את הדייסות לארוחת ערב? חוץ משיבולת שועל את השאר אני מוסיפה כתוספות לבשר.

תודה שוב
    אליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו