מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאת קלוריותאליסה29/11/2010
שלום,
הבן שלי בן 11.5 חודשים ואוכל כבר הכל אך נראה שאינו אוכל מספיק כי מתעורר בן 2-3 בלילה לאכול, הוא רעב מאוד.
בימים האחרונים אני פשוט הוספתי לו 2 בקבוקים במהלך היום וכך מתעורר רק פעם אחת.
הוא תמיד אוכל עד שהוא מלא ומתחיל לזרוק אוכל על הרצפה. אוכל בקבוק בבוקר ובערב, ארוחת בוקר, צהריים, נישנוש וערב ועכשיו בין לביו אני מוסיפה לו 2 בקבוקים.
מה אני יכולה לתת לו לאכול כדי שישבע מהמוצקים? כי כך יוצא שהוא אוכל כל שעתיים והוא הולך לגן ושם יש להם לו"ז.
אציין שהוא ילד בריא ומשקלו תקין.
תודה רבה,
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
אליסה29/11/2010הוא אינו אוהב לאלכול מכפית וזה מקשה על התפריט הוא גם לא רוצה לנסות לאכול ממנה, פשוט זורק אותה.
מה ניתן לעשות? אציין רק שהוא רגיש לדברי חלב אבל כן אוכל יוגורט סויה וגבינה לבנה מסויה.
עוד פעם תודה רבה,
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
מרינה קוזמנקו29/11/2010תמשיכי לנסות ללמד אותו לאכול מכפית. בינתיים תתני לו לאכול עם הידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלאת קלוריות - תגובה
מרינה קוזמנקו29/11/2010מגיל שנה ממליץ משרד הבריאות להתחיל ולגמול ילדים מבקבוקים, לכן את מעט בכיוון ההפוך.
כדי שהמזון יהיה משביע תתני לו דייסות (שיבולת שועל, קינואה, גריסי פנינה, כוסמת, דוחן..) עם כפית שמן הזית. תתני לו גם אבוקדו/טחינה/שקדייה בתפריט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אוכל את כל הדייסות
אליסה29/11/2010תודה רבה על התשובה.
אבל עדיין זה לא משביע אותו וגם שקדייה, אולי לתת לו את הדייסות לארוחת ערב? חוץ משיבולת שועל את השאר אני מוסיפה כתוספות לבשר.
תודה שוב
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)