תפריט לבן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לבן שנה
    הילי
    29/11/2010

שלום לכן,

בני בן השנה מסרב לבקבוקים למרות שניזון מהם באופן קבוע עד כה (חלב שאוב כי לא הצלחתי להניק או תמ"ל) כך שהוא אוכל 3 ארוחות ביום בלבד.

האם זה תקין?
    כמה ארוחות עלי להאכיל אותו ומה צריכה לכלול כל ארוחה?

תודה (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לבן שנה

הוספת תגובה

• תפריט לבן שנה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    30/11/2010

מומלץ לעשות 3 ארוחות עיקריות (בוקר, צהריים וערב) ועוד כ 2-3 ארוחות ביניים (פרוסת לחם עם אבוקדו/טחינה/שקדייה, או יוגורט עם פרי).
    בהחלט ניתן להרכיב תפריט עשיר ומספק גם בלי הבקבוקים, אך לצורך זה תצטרכי לפנות לדיאטנית כי זה די מורכב כדי לעשות בפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מרינה

הילי
    30/11/2010

על תשובתך, כנראה שחדל לאכול בגלל הצינון.
    היום הוא חזר לאכול חלב מבקבוק. אם ישוב לסרב, אפנה לדיאטנית.

אשמח אם תוכלי לתת לי דוגמאות לארוחת ערב מזינה. נכון להיום אני מכינה לו ביצה מקושקשת עם גבינה צהובה ועגבניה מגורדת ותוספת בצד של אבוקדו או קוטג'.

מה אני יכולה להגיש במקום?

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מרינה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    30/11/2010

בתור ארוחת ערב ניתן לתת גם פשטידות (ללא בשר) עם ירקות טריים או מבושלים/מאודים, גם מתאים מרק ירקות עם עדשים, גם תבשיל של קטניות וירקות, גם דייסת דגנים (שיבולת שועל, קינואה, גריסי פנינה, דוחן, כוסמת..) היא טובה לארוחת הערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו