מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שנה ושבעה שמסרב לאכולענת29/11/2010
שלום לכם,
בני המקסים אכל יפה עד לפני חודש. נכון לשקילה בגיל שנה וחצי משקלו היה בממוצע עם גובהו. ילד בריא לא רזה. מבחינת תזונתו עד היום: מלבד ביצה לה תמיד היה סרבן הוא מאוד אוהב סלט ירקות (לרוב מגורד), פסטה וקוטג', בשר הוא אף פעם לא אכל בתאבון רב אך אכל. לפני חודש לערך הוא הוריד משמעותית את כמויות המטרנה בבוקר ובערב (מ 240-300 מ"ל ל - 60-120 מ"ל) שעם זה לכאורה לא היתה בעיה אך במקביל הוא נהיה סרבן לכל הארוחות (בעיקר בשבוע האחרון) ברמה שהוא יורק הכל ונועל את פיו ולא מוכן לקחת כלום. אפילו לא קוטג', פסטה וירקות שהוא כלכך אוהב. אני נותנת לו במבה אחת לשבוע והוא בדר"כ אוכל בתאבון רב אך גם במבה הוא לא מוכן. השאלה מה קורה שבבוקר הוא אוכל 60 מ"ל מטרנה ובסביבות 10 בבוקר הוא לא מוכן להכניס כלום לפה וגם לא ב 13:00, רק אם ממש מצליחים לדחוף לו קצת.. ובשלוש וחצי לפני שאני לוקחת אותו מהמשפחתון (הוא עם עוד שני ילדים אותם הוא מכיר משנה שעברה) הוא לא מוכן לאכול כלום (התסריט חוסר על עצמו גם בשבתות שהוא רק איתי) בעבר ב 16 אחה"צ הוא היה מבקש בננה או קלמנטינה.. כעת גם את זה הוא יורק וב 18 בערב שוב ממשיך בסירובו. דבר שחשוב לציין זה שהוא החל ללכת לפני קצת יותר מחודש ונראה שיש לו "קוצים בתחת".. מה עושים?? אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה ושבעה שמסרב לאכול - תגובה
מרינה קוזמנקו30/11/2010אני לא בטוחה ש"קוצים..." אמורים להשפיע על חוסר תאבון. האם הוא לא חלה לאחרונה? ממליצה לפנות לבירור לרופא כי ילד שמוציע הרבה אנרגיה חייב להשלים אותה ולא נראה לי שזה קורה אצלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)