התחלת אכילת מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת אכילת מוצקים
    סוזי
    30/11/2010

שלום,

בתי בת ארבעה חודשים ואני רוצה להתחיל לתת לה דייסת אורז של מטרנה עם כפית. השאלה היא האם בפעם הראשונה אני יכולה להכין לה את הדייסה ביחד עם התמ"ל כארוחה ולא רק לטעום אלא לאכול ממש בשעת הארוחה שלה.

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת אכילת מוצקים

הוספת תגובה

• התחלת אכילת מוצקים - תגובה

מרינה קוזמנקו
    30/11/2010

לפני תשובתי השאלה. למה את רוצה לתת לה דייסה בגיל 4 חודשים? היא לא עולה מספיק טוב במשקל? אם היא עולה יפה - אין צורך בדייסות עד גיל 6 חודשים כאשר מתחילים מוצקים. עד אז - רק טעימות.
    ולשאלתך. פעם ראשונה עדיף לתת כמות קטנה (1-2 כפות) מכיוון שזה מזון כבד יותר מאשר חלב שילד היה רגיל אליו עד עכשיו. עם תראי שזה עבר טוב פעם הבא תוכלי לתת כארוחה בפני עצמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

סוזי
    30/11/2010

תודה רבה, ממש עזרת לי. מרוב הפורומים והאינטרנט כבר התבלבלתי וכנראה שאני מקדימה את המאוחר, באמת אתן לה רק טעימות ואמתין עם הדייסה. היא עולה מצויין במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו