מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקהש30/11/2010
אחרי שנה ו 5 חודשים אני רוצה להפסיק להניק
אני מניקה רק בבוקר ובערב
איך עושים את זה ?
ומה נותנים במקום ? אני לא מתכוונת לתת תחליפים כשהגעתי עד כה בלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה - תגובה
מרינה קוזמנקו01/12/20101. תפסיקי בהדרגה. או שתורידי רק ארוחה אחת בינתיים או בכל ארוחה תניקי פחות זמן - איך שמתאים לך ולתינוק. במקביל תניחי עלי כרוב על השדיים ותחליפי כל 2-3 שעות (עדיף להתחיל בסופ"ש). אחרי כ 4-6 ימים תרגישי ביש לך פחות חלב.
2. תהיהי מוכנה שהשדיים יהיו מלאות. תמשיכי להניח עלי כרוב ובמקרה הצורך תוכלי גם לשאוב מעט חלב (אפילו ביד) כדי להוריד קצת לחץ.
הכי חשוב - לא למהר, כך זה יהיה קל יותר עבורך ועבור התינוק
3. מה לתת במקום? תזונה עשירה ומגוונת. תוכלי להעשיר תפריט בשקדייה, טחינה מלאה, אבוקדו
בהצלחה מכל הלב!
אם יהיו עוד שאלות במהלך הגמילה - תפני אלי עם כל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ש01/12/2010תודה מרינה על התגובה המהירה והלבבית
אין לי גודש, גם כאשר אני לא מניקה באופן חד פעמי. אין לי כמעט חלב, זו יניקה של כמה דקות רק פעמיים ביום
אני רוצה להבין יותר מה אני נותנת במקום, טחינה, אבוקדו ושקדיה הן חלק מהתפריט הקבוע, אבל בפועל - קמים מוקדם בבוקר לתת משהו במקום היניקה או לחכות לארוחת בוקר ?
וגם מה לעשות למשל בערב שהיא רגילה ומבקשת הנקה לפני ההשכבה (לא כדי להירדם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת למרינה - מקפיצה
ש02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת למרינה - מקפיצה - תגובה
מרינה קוזמנקו02/12/20101. אולי במקום לתת משהו לפני א.בוקר פשוט להקדים מעט את ארוחת הבוקר
2. סיבר מאוד שהיא צריכה הנקה לשני השינה לא בגלל האוכל אלא כדי להיות איתך ולהרגיש אותך? תתני לה תשומת הלב בשעה זו, תשבי ותלטפי. אולי תציעי לה תה חמים בזמן הזה. ובמקביל תדאגי שארוחת הערב שלה תהיה עשירה. למשאל - ביצה עם לחם וירקות או דייסה חמימה על בסיס חלב שקדים (מעולה לפני השינה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)