הפסיקה להתעורר בלילה לאכול!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסיקה להתעורר בלילה לאכול!
    מרין
    01/12/2010

שלום,
    התינוקת שלי בת 5 חודשים , עד לפני כ4 ימים הייתה אוכלת 4-5 פעמים ביום 180 תמ"ל ומתעוררת לארוחה נוספת בלילה (לדוג' ארוחת ערב ב8:30 , עוד ארוחה בסביבות 3 בלילה ואח"כ בסביבות 7 בבוקר).
    לאורך החודש האחרון (בו התחלתי לתת לה גם טעימות של ירקות ופירות) היא התחילה "להזיז" את שעת ארוחת הלילה ולעשות הפסקות גדולות יותר בין ארוחת הערב לארוחת הלילה ובימים האחרונים הפסיקה בכלל להתעורר לארוחת הלילה.
    היא אומנם אוכלת 5 פעמים ביום אבל עושה הפסקה מאוד גדולה בלילה מ 8:30 עד 6 בבוקר.
    אני יודעת ששאלות דומות כבר נשאלו אבל שמתי לב שהיה מדובר בילדים הגדולים ממנה.
    מה לעשות? אין לי בעייה לקום בלילה אם צריך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד משהו קטן

מרין
    01/12/2010

כאשר סיימה לאכול את ארוחת הערב - כמה זמן מומלץ לחכות עד שניתן להשכיב לישון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו קטן - תגובה

מרינה קוזמנקו
    03/12/2010

לפחות חצי שעה עד שעה. אם יש פליטות - אפילו יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתן עליי

מרין
    02/12/2010

קודם כל חג שמח לכולכן ודבר שני - דילגתן על השאלה שלי:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסיקה להתעורר בלילה לאכול! - תגובה

מרינה קוזמנקו
    03/12/2010

באיזשהו גיל (אינדיבידואלי לכל ילד) הם מסוגלים לשון לילה שלך ללא אוכל. את בעצמך אומרת שכמות האוכל לא השתנתה - אותם 5 ארוחות. לכן אין לך מה לדאוג, תזרמי איתה. רק תשימי לב שכאשר אתם עוד בשלב של טעימות כמות המוצקים לא צריך לעבור את 2-3 כפות סה"כ במהלך היום. וזה לא אמור להחליף אף ארוחה עד גיל 6 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו