תזונה לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוק
    אור טוהר
    02/12/2010

שלום בני עילאי יהיה ב8לחודש בן 8חודשים, עד היום הבאתי לו סימילאק 180, 3כפות, התחלתי לתת 4כפות של 240, כי הוא מעט בוכה הבנתי שלא מספיק לו, יש מצבים שמסיים יפה 240, ולפעמים משאיר 30, מייל, בגן אוכל פירות ומרק, שאלתי היא כמה פעמים ביום לתת לו סימילאק, ב7אני נותנת, ובגן נותנים לו בערך ב2בצהריים אז ב6אני צריכה לתת ואז אם הוא ער עד 22 בלילה אני נותנת לו עוד עד עכשיו זה היה 180, כיום ב6 בערב שאני נותנת לו 240 הוא לא כלכך רעב ונרדם ב9בערב, זה בסדר שמשעה 6בערב לא אוכל עד הבוקר? שמה לו פעמיים ביום גם דקנים מעורבים, בטיפת חלב אמרו לי לתת לו 3פעמים ביום בקבוק סימילאק ו2ארוחות של פירות וירקות אבל זה יוצא לי 3פעמים ביום בקבוק ב7, ב2בצהריים ובסביבות 6בערב האם כדאי שמשעה 2שסיים לאכול בגן עד 6לתת לו איזה פרי ואז לסחוב את הסימילאק ל7בערב?בתודה מראש אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוק

הוספת תגובה

• תזונה לתינוק

אור טוהר
    04/12/2010

מה הסיבה שלא עונים לי? ועונים לאחרות שרשמו אחרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לתינוק,

טוהר
    05/12/2010

מה הסיבה שלא עונים? למה? לא סתם כותבים כאן את הבעיות, אני הורה לילד ואני צריכה עזרה, בתודה מראש,כמה פעמים כתבתי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לתינוק - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    07/12/2010

בהחלט את יכולה לנסות. המטרה היא להרגיל את התינוק בהדרגה למזון מוצק. כך שאת יכולה להוסיף לו עוד ארוחת מוצקים נוספת למשל פרי או פרוסת לחם + אבוקדו/ממרח שקדים/ טחינה וכיוצ"ב ואת הבקבוק לתת לו לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו