מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקאור טוהר02/12/2010
שלום בני עילאי יהיה ב8לחודש בן 8חודשים, עד היום הבאתי לו סימילאק 180, 3כפות, התחלתי לתת 4כפות של 240, כי הוא מעט בוכה הבנתי שלא מספיק לו, יש מצבים שמסיים יפה 240, ולפעמים משאיר 30, מייל, בגן אוכל פירות ומרק, שאלתי היא כמה פעמים ביום לתת לו סימילאק, ב7אני נותנת, ובגן נותנים לו בערך ב2בצהריים אז ב6אני צריכה לתת ואז אם הוא ער עד 22 בלילה אני נותנת לו עוד עד עכשיו זה היה 180, כיום ב6 בערב שאני נותנת לו 240 הוא לא כלכך רעב ונרדם ב9בערב, זה בסדר שמשעה 6בערב לא אוכל עד הבוקר? שמה לו פעמיים ביום גם דקנים מעורבים, בטיפת חלב אמרו לי לתת לו 3פעמים ביום בקבוק סימילאק ו2ארוחות של פירות וירקות אבל זה יוצא לי 3פעמים ביום בקבוק ב7, ב2בצהריים ובסביבות 6בערב האם כדאי שמשעה 2שסיים לאכול בגן עד 6לתת לו איזה פרי ואז לסחוב את הסימילאק ל7בערב?בתודה מראש אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוק
אור טוהר04/12/2010מה הסיבה שלא עונים לי? ועונים לאחרות שרשמו אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לתינוק,
טוהר05/12/2010מה הסיבה שלא עונים? למה? לא סתם כותבים כאן את הבעיות, אני הורה לילד ואני צריכה עזרה, בתודה מראש,כמה פעמים כתבתי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לתינוק - תגובה
נעמי ברזילי-תאני07/12/2010בהחלט את יכולה לנסות. המטרה היא להרגיל את התינוק בהדרגה למזון מוצק. כך שאת יכולה להוסיף לו עוד ארוחת מוצקים נוספת למשל פרי או פרוסת לחם + אבוקדו/ממרח שקדים/ טחינה וכיוצ"ב ואת הבקבוק לתת לו לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)