מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 5 וחצי חודשיםשירי.א03/12/2010
שלום רב ושבת שלום,
התינוק שלי עוד שבועיים יהיה בן חצי שנה, הוא אלרגי לחלב ולכן אוכל נוטרמיגן, הוא עלה במהלך חודש רק 200 גרם, היינו ביעוץ אצל גסטרולוגית אמרה שהוא צריך לאכול לפחות 700 ביום וזה לא קורה הוא גם די שונא את האוכל גם אם הוא רעב ברגע שנונתים לו הוא בוכה עד שהוא מתייאש ואוכל בסוף את האוכל מגיל 4 חודשים התחלתי איתו עימות ולאחרונה הוא אוכל יותר ויותר כפיות מהמרק או מהפירות, האם ניתן כבר להמיר ארוחה אחת של נוטרמיגן במוצקים? ואם כן האם תוכלי להסביר לי כמה ומה כמובן.. אם ניתן להוסיף עוף כי פעם אחת עשיתי את זה בעצת רופא והוא מאוד אהב...
אשמח מאוד לתשובתכן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הודעה
שירי.א03/12/2010בנוסף בגלל שהוא רזה הומלץ לי לכל בקבוק להוסיף כפית דייסה ואני עושה את זה ועדיין הוא לא ממש אוהב את האוכל ואוכל בסביבות 120, כיום הוא שוקל 5500
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 5 וחצי חודשים - תגובה
מרינה קוזמנקו05/12/2010מגיל חצי שנה ניתן כבר להחליף ארוחה אחת במוצקים. תעשי לו מרק עם הודו אדום (או שווארמה הודו), ירקות (דלעת, קישוא, גזר, בטטה, תפו"א ועוד), וגם תוכלי להוסיף דגנים (קינואה, כוסמת, גריסי פנינה). ילד אמור לאכול מזה 3-5 כפות, אבל אם הוא מסרב - אל תכריחי אותו. תתני לו גם פירות בין הארוחות (2-3 כפות ביום). תכניסי גם אבוקדו ושקדייה (עד כפית ביום) לתפריט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)