מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסכולשני12/12/2010
שלום
הבן שלי בן חצי שנה בגיל ארבע חודשים וחצי התחלתי לתת לו מוצקים לאט לאט עד שהגיע מצב שהוא אכל שלושת רבי כוס של פרות וגם של מרק ירקות בכל יוםומאוד ננה מזה ואני יותר
לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות והוא אחרי כמה כפיות ממש מתנגד למרק ירקות וא הפרות הוא עוד לוקח קצת יותר מה קרה לו פתאום הוא מאוד אהב לאכול את זה !!
דבר שני אני מניקה אותו מליון פעמים ביום והוא ממש מתנגד לשתות מים עם סוכר ??מה לעשות
וגם ניסיתי להביא לו כל מיני סוגים של דיסה והוא א מסכים רק ממני אני מתוסכלת מזה יחסית הוא עולה במשקל יפה אבל אני לא מסופקת מזה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שני12/12/2010שכחתי לציין שאני מביעה לו נגיד בננה מעוכה קצת בכפית לא מחת והוא אוהב את זה וגם תפוח מוצק מה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסכול - תגובה
נורית קליפר12/12/2010הי שני,
אל דאגה, זה קורה שכמויות האוכל משתנות לעתים, יש ימים שיאכל יותר ויש ימים שיאכל פחות. המשיכי להגיש לו מזון מזין ומגוון, תינוק בריא בדר"כ אוכל את הכמויות שצריך. כל עוד הוא עולה במשקל באופן עקבי אין סיבה לדאגה.
לגבי ההנקה, ייתכן וההנקה הרבה, גם מפחיתה את כמויות האוכל המוצק, מומלץ להניק בצורה מסודרת יותר, הן בשביל ליצור ארוחות מסודרות יותר לבנך והן בשביל להפחית את התסכול שלך. כדאי לשבת וליצור תפריט מסודר של הנקות וארוחות של מוצקים ובהדרגה להפחית את ההנקות הנוספות. להלן תפריט עם סדר יום מומלץ בגיל חצי שנה:
התעוררות: בקבוק/הנקה
ארוחת בוקר: מנת פרי מרוסק/טחון
ארוחת צהריים: מנת ירקות עם בשר/הודו/עוף טחון
ארוחת ביניים:בקבוק/הנקה
ארוחת ערב: בקבוק/הנקה
ארוחת לילה: בקבוק/הנקה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)