מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת שנה וחצי לא אוכלתרויטל12/12/2010
שלום
אני שואלת עבור חברה שלי שאין לה גישה לפורומים
הבת שלה בת שנה וחצי, לא אוכלת הרבה בכלל. מאז שהתחילה עם מוצקים, היא לא מתלהבת לאכול, לא עולה יפה במשקל. בחודשיים מאז שנכנסה למעון, היא חולה ה-מ-ו-ן. זה התחיל מהצטננות, שיעול, אינהלציה, דלקות אוזניים חוזרות, וירוס שלשולים, לפני חודש היא אפילו התאשפזה במשך שבוע כי היא פשוט בקושי אכלה, וירדה במשקל ונתנו לה עירוי כל הזמן. חברתי מותשת מיואשת ומאוד מודאגת. הילדה רזה מאוד, אני לא יודעת כמה שוקלת, ופשוט לא מוכנה לאכול. האם יש איזה מומחה דרך קופת חולים שיכול לייעץ לה מה לעשות? אשמח לתגובתכם המקצועית
תודה, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת שנה וחצי לא אוכלת - תגובה
נורית קליפר12/12/2010הי רויטל,
ממליצה לפנות לדיאטנית קופ"ח שמתמחה בתזונת תינוקות/ילדים. ייתכן שסרבנות האכילה נובעת ממצבי המחלה שמתאפיינים עם התחלת הגן/מעון. אך חשוב לבדוק ולהתייעץ. במידה ודיאטנית הקופ"ח תרגיש צורך אפשר גם להפנות למרפאת אכילה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)