בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה
    אליסה
    14/12/2010

שלום,
    אני מתייעצת המון בפורום, אז רציתי קודם כל לומר תודה רבה.
    התעניינתי לפני שבוע מה עושים עם ילד שיש לו רגישות למוצרי חלב וסויה וכן לטחינה.
    עשינו לו בדיקות דם והן לא העלו שום דבר. לטענת הרופא אין לו שום אלרגיה. אך אני לא יודעת מה לעשות.
    כאשר ניסינו מיצרי חלב וסויה הוא ישר שילשל, היו לו גזים, פריחה, האף נסתם והיה לו שיעול. מטחינה יש פריחה מאוד חזקה בעיקר ברגליים.
    עכשיו אנחנו שבוע וחצי בלי סויה וחודשיים ללא חלבי והילד מאושר, כל התסמינים עברו.
    אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו, איך לבנות לו את התפריט הן מבחינת שתיה והן מבחינת מוצקים ע"מ שיקבל את כל הויטמינים. והם עליי לנבות עם מוצרי החלב פעם נוספת כי עברו כבר חודשיים ומחר חוגג שנה.
    אציין האנחנו גרים כרגע הארה"ב ונחזור לארץ בסוף החודש. אני גם מעוניינת לגמול אותו מהתמ"ל, אזמה ניתן לתת לו במקום.

פעם נוספת תודה רבה,
    אליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה

הוספת תגובה

• בן שנה - תגובה

נורית קליפר
    16/12/2010

הי אליסה,

תודה על המילים הטובות!! ומזל טוב ליום הולדת שנה!

ממליצה מאוד להתייעץ עם דיאטנית ילדים, שתוכל להרכיב תפריט אישי. אכן אלרגיות יכולות לעבור אך כדאי שזה יעשה בפיקוח. מכיוון שאתם חוזרים בעוד כחודש מחו"ל, כדאי לחכות ולעשות את הייעוץ בארץ, כדי שיוכלו להמליץ לך על מוצרים מקומיים ספציפיים.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו