מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנהאליסה14/12/2010
שלום,
אני מתייעצת המון בפורום, אז רציתי קודם כל לומר תודה רבה.
התעניינתי לפני שבוע מה עושים עם ילד שיש לו רגישות למוצרי חלב וסויה וכן לטחינה.
עשינו לו בדיקות דם והן לא העלו שום דבר. לטענת הרופא אין לו שום אלרגיה. אך אני לא יודעת מה לעשות.
כאשר ניסינו מיצרי חלב וסויה הוא ישר שילשל, היו לו גזים, פריחה, האף נסתם והיה לו שיעול. מטחינה יש פריחה מאוד חזקה בעיקר ברגליים.
עכשיו אנחנו שבוע וחצי בלי סויה וחודשיים ללא חלבי והילד מאושר, כל התסמינים עברו.
אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו, איך לבנות לו את התפריט הן מבחינת שתיה והן מבחינת מוצקים ע"מ שיקבל את כל הויטמינים. והם עליי לנבות עם מוצרי החלב פעם נוספת כי עברו כבר חודשיים ומחר חוגג שנה.
אציין האנחנו גרים כרגע הארה"ב ונחזור לארץ בסוף החודש. אני גם מעוניינת לגמול אותו מהתמ"ל, אזמה ניתן לתת לו במקום.
פעם נוספת תודה רבה,
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה - תגובה
נורית קליפר16/12/2010הי אליסה,
תודה על המילים הטובות!! ומזל טוב ליום הולדת שנה!
ממליצה מאוד להתייעץ עם דיאטנית ילדים, שתוכל להרכיב תפריט אישי. אכן אלרגיות יכולות לעבור אך כדאי שזה יעשה בפיקוח. מכיוון שאתם חוזרים בעוד כחודש מחו"ל, כדאי לחכות ולעשות את הייעוץ בארץ, כדי שיוכלו להמליץ לך על מוצרים מקומיים ספציפיים.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)