בן 7.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7.5 חודשים
    אודליה
    16/12/2010

בני בן 7.5 חודשים ועדיין לא כ"כ רוצה מוצקים, הוא עדיין רק טועם כמה כפיות ביום ולא מתייחס לזה כארוחה.
    אני מניקה אותו בבוקר - סביבות 4-5 ואח"כ הוא נשאר עם בעלי מ7:30 עד 14:30, ולפעמים בזמן הזה מוכן לאכול רק בקבוק אחד של 180 + אחד של 60 מ"ל. זה נראה לי מעט לכל הזמן הזה, במיוחד כשהוא הולך לישון ב 19:30 בערב (מהצהרים ועד אז יונק) ולא אוכל שוב עד הבוקר.
    הוא לא חולה או אנמי, הוא פעיל מאד אך נמצא באחוזון הנמוך של גרף המשקל. ניסיתי להוסיף דייסה, אך הוא לא מעוניין.
    מה אפשר לעשות כדי שיאכל יותר? או שזה מספיק לו? ומה עם המוצקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7.5 חודשים

הוספת תגובה

• ?

אודליה
    19/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 7.5 חודשים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    21/12/2010

אני יכולה להרגיע אותך ולאמר שאכילת מוצקים היא עניין של תהליך והדבר תלוי במידת הבשלות והמוכנות של התינוק . כך שלא ניתן להאיץ את התהליך ויש לתת לו זמן . המשיכי לחשוף אותו למזון מוצק מגוון מבחינת סוגים וטעמים.
    לא ציינת איך את מגישה לו את המזון המוצק האם את נותנת לו מחית (שהמרקם שלה אחיד וחלק) ? נסי לתת לו את המזון המוצק במרקם של מחית ולא כמזון מרוסק.
    בנוגע לכמויות המזון אותן הוא אוכל - ציינת שהוא נמצא באחוזון התחתון, האם משקל הלידה שלו היה גם כן באחוזון זה ? כל זמן שהוא שומר על אותו אחוזון וממשיך לעלות במשקל ובשאר המדדים (גובה, היקף ראש) אין לך סיבה לדאגה. הוא ככל הנראה אוכל עפ"י צרכיו. בגלל שהוא נמצא באחוזון התחתון חשוב שתנהלי מעקב קבוע בטיפת חלב אחר הנושקל ותוודאי שהוא אינו שובר אחוזונים - דבר המעיד על ירידה במשקל המצריכה ברור וייעוץ מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו