תמ"ל מעבר משלב 1 ל 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמ"ל מעבר משלב 1 ל 2
    מרין
    20/12/2010

שלום!
    ביתי עוד 10 ימים בת חצי שנה, ניזונה (מגיל 4 חודשים) מסימילאק שלב 1 ולאחרונה גם מטעימות.
    לפני כחודש שקלה 7 קילו והשקילה הבאה עוד לפנינו - לדעתי כרגע 7.500+
    סימילאק שלב 1 הינו עד גיל חצי שנה ומצויין בו שמגיל 4+ חודשים במשקל 6+ עליה לאכול 180 5-6 פעם ביום.
    * היא אוכלת 5 ולא מתעוררת בלילה לאכול (לאחרונה בגלל השיניים לפעמים משאירה כ 20-30 מ"ל מכל ארוחה).
    סימילאק שלב 2 הינו מגיל 5 חודשים ומצויין בו שמגיל 5 חודשים במשקל 7 עליה לאכול 180 6 פעם ביום ומגיל 6+ במשקל 7.5+ עליה לאחול 240 4-5 פעמים...
    אני קצת מבולבלת באשר לכמויות ובאשר לפי מה ללכת - גיל או משקל?
    הילדה לא עושה רושם של רעבה - לכן אני לא יודעת מה לעשות - ולאחרונה בגלל השיניים אני לא יודעת אם המעבר משלב 1 ל 2 יתקבל בברכה...
    אני מתנצלת על אורך השאלה ואודה לך מאוד אם תוכלי לתת לי קצת אינדיקציה לגבי כמות האוכל ומעבר משלב לשלב. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמ"ל מעבר משלב 1 ל 2

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתכן,תודה.

מרין
    20/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתכן, תודה

מרין
    22/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמ"ל מעבר משלב 1 ל 2 - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    22/12/2010

הדבר שצריך להנחות אותך הוא המשקל. אם התינוקת עולה במשקל ובשאר המדדים (גובה והיקף ראש) ושומרת על אותו ם אחוזונים. הדבר מראה שהתפתחותה תקינה.בנוסף, המלצתי היא שתעקבי אחר רמת רעב-שובע של הילדה . את מציינת שהיא לא נראית לך רעבה ואפילו משאירה מעט מהארוחה. אם היא רגועה ומתפתחת יפה את יכולה להיות רגועה שהמזון מספק את צרכיה. בנוסף, חשוב לזכור שבקרוב מאוד היא תעלה את כמויות המזון המוצק ובהדרגה הן יהוו ארוחה בפני עצמה . כך שכמויות התמ"ל ייפחתו בהתאמה. אז תוכלי לעבור לשלב 2 ולתת לה תמ"ל פעמיים ביום + השלמה לארוחות המוצקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו