מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמ"ל מעבר משלב 1 ל 2מרין20/12/2010
שלום!
ביתי עוד 10 ימים בת חצי שנה, ניזונה (מגיל 4 חודשים) מסימילאק שלב 1 ולאחרונה גם מטעימות.
לפני כחודש שקלה 7 קילו והשקילה הבאה עוד לפנינו - לדעתי כרגע 7.500+
סימילאק שלב 1 הינו עד גיל חצי שנה ומצויין בו שמגיל 4+ חודשים במשקל 6+ עליה לאכול 180 5-6 פעם ביום.
* היא אוכלת 5 ולא מתעוררת בלילה לאכול (לאחרונה בגלל השיניים לפעמים משאירה כ 20-30 מ"ל מכל ארוחה).
סימילאק שלב 2 הינו מגיל 5 חודשים ומצויין בו שמגיל 5 חודשים במשקל 7 עליה לאכול 180 6 פעם ביום ומגיל 6+ במשקל 7.5+ עליה לאחול 240 4-5 פעמים...
אני קצת מבולבלת באשר לכמויות ובאשר לפי מה ללכת - גיל או משקל?
הילדה לא עושה רושם של רעבה - לכן אני לא יודעת מה לעשות - ולאחרונה בגלל השיניים אני לא יודעת אם המעבר משלב 1 ל 2 יתקבל בברכה...
אני מתנצלת על אורך השאלה ואודה לך מאוד אם תוכלי לתת לי קצת אינדיקציה לגבי כמות האוכל ומעבר משלב לשלב. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכן,תודה.
מרין20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתכן, תודה
מרין22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמ"ל מעבר משלב 1 ל 2 - תגובה
נעמי ברזילי-תאני22/12/2010הדבר שצריך להנחות אותך הוא המשקל. אם התינוקת עולה במשקל ובשאר המדדים (גובה והיקף ראש) ושומרת על אותו ם אחוזונים. הדבר מראה שהתפתחותה תקינה.בנוסף, המלצתי היא שתעקבי אחר רמת רעב-שובע של הילדה . את מציינת שהיא לא נראית לך רעבה ואפילו משאירה מעט מהארוחה. אם היא רגועה ומתפתחת יפה את יכולה להיות רגועה שהמזון מספק את צרכיה. בנוסף, חשוב לזכור שבקרוב מאוד היא תעלה את כמויות המזון המוצק ובהדרגה הן יהוו ארוחה בפני עצמה . כך שכמויות התמ"ל ייפחתו בהתאמה. אז תוכלי לעבור לשלב 2 ולתת לה תמ"ל פעמיים ביום + השלמה לארוחות המוצקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)