כמה צריך לאכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה צריך לאכול?
    מאי
    20/12/2010

תינוק בן 7 וחצי חודשים יונק ואוכל מוצקים
    אוכל כל 3 שעות ופחות- אמרו לי לנסות להגדיל את טווח השעות לכיוון הארבע שעות רווח בין ארוחה לארוחה. ואז נראה לי שהוא לא יאכל מספיק.
    מה ההמלצות במידה שהוא מתעורר בשמונה וחצי בבוקר-יונק והולך לישון בשמונה בערב-
    מתי שינק מתי שיאכל מוצק? ראיתי שרשום 4 פעמים לינוק 2 מוצק ואז יש 6 ארוחות וזה יוצא שהוא אוכל כל איזה שעתיים..... אז כמה צריך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה צריך לאכול?

הוספת תגובה

• מקפיצה ומחדדת

מאי
    23/12/2010

בימים האחרונים זמן היניקה ממש ירד - ממש כמה דקות שדי צריך להתעקש איתו- מסתובב כל הזמן לצדדים.....מסתכל ומקשקש..... אוכל פעמיים מוצק- 4-כפות דיסת אורז ועוד מחית ירקות או פירות- כשמוסיפה שקדיה הוא ממש לא מוכן לאכול...
    אז איך אני יודעת שהוא אוכל מספיק? ואם 2 ארוחות של 4-5 כפות מספיק לתינוק בן 8 חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

מאי
    26/12/2010

א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו