מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 9 חודשיםרחל ב.21/12/2010
שלום רב
היום אני כותבת לכם עם הרבה עצב , בתי נולדה במשקל של 2300 בשבוע 39 ,
בגיל 7 חודשים בתי שקלה 6700 והיתה באחוזון 15 עד 25 , יש לציין שהיא נמצאת במעון
והיא בחודש האחרון פשוט חלתה המון בדלקת אוזניים, עיניים ובנוסף בשבועיים האחרונים בדלקת ריאות ויראלית , אתמול הייתי בטיפת חלב ובתי ירדה לאחוזון 5 שוקלת היום 7 קילו גם בהיקף הראש במשך חודשיים עלה ב חצי סנטימטר
כבר שבועיים שאינה אוכלת כמעט בכלל , האם האנטיביוטיקה גורמת לאי תיאבון, כיום אני שוקלת לשבת בבית אם יהיה צורך ולעשות כל מה שניתן ע"מ לגרום לה לעלות במשקל
שאלתי היא: מהו התפריט היומי הכי מומלץ שניתן לתת לה
אנא מחכה לתשובתכם המהירה
תודה רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 9 חודשים
רחל ב.22/12/2010מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 9 חודשים - תגובה
נעמי ברזילי-תאני22/12/2010אני מבינה מאוד את דאגתך.אך חסר מידע רב כדי שאפשר יהיה לייעץ לך מה לעשות.
ראשית לא ציינת בת כמה בתך ? ומאיזה מזון היא ניזונה ? מה מספר הארוחות אותן היא אוכלת ומה הכמויות בכל ארוחה ? האם התחלת כבר מזון מוצק ?
בכל מקרה, אני מציעה שתפני לייעוץ מקצועי מסודר אצל דיאטנית המתמחה בתזונת ילדים באיזור מגורייך כדי שתתן לך המלצות מתאימות להעשרת התזונה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 9 חודשים
רחל ב.23/12/2010שלום לך
בתי בת 9 חודשים, נולדה באחוזון 5 ובמשקל 2300 ועלתה לאחוזון 25 עד גיל 7 חודשים שקלה 6700, בכל פעם שהייתי מבקרת בטיפת חלב היתה עולה בעקומה וזה היה פשוט נפלא , כלומר היא היתה אוכלת טוב , כיום היא נמצאת במעון, בבוקר כשהיא מתעוררת בסביבות השעה7:00 מקבלת בקבוק 150 עד 180 מ"ל סימילאק , במעון ירקות, פירות ועוד בקבוק 120 מ"ל ואם לא רצתה בקבוק, היו נותנים לה שוב מרק, בסביבות השעה 4:00 אח"הצ הייתי מכינה לה עוד 2 בקבוקים של 180 מ"ל, ניסינו ביצה , אבוקדו ולא הלךהיא פשוט לא רצתה גם כשהוספתי לחלב את הדגנים לא היתה אוכלת אז ויתרתי.
ציינתי שבחודש האחרון היא היתה חולה הרבה, וחלתה בדלקת ריאות ולא אכלה כמעט שבועים כלום כמויות ממש קטנות כמו תינוק שרק נולד, האם יש קשר למחלהבכך שהיא לא עלתה במשקל והיום היא שוקלת 7 קילו..
אתמול כסיימה לקבל את האנטיביוטיקה החלה לאכול אז ככה אכלה בבוקר בסביבות השעה7:15 100 מ"ל סימילאק בשעה 9:15 אכלה בננה + 2 ביסקויטים פתי בר, בשעה 11:45 אכלה מרק ירקות כולל קציצה של בשר הודו, בשעה 2:45 בקבוק סימילאק 120 מל, בשעה 5:00 שוב בקבוק 90% מ"ל, בשעה 7:00 אכלה מעדן גמדים הגדול + 60 מל סימילאק, יש לציין שהיא היתה חולה ויחסית ליום הראשון אני מקווה שהיא אכלה בסדר.
נא תשובתך תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי רחל
טלטול23/12/2010וואי אני ממש מבינה אותך..
הנסיכה שלי בת 9 חודשים שוקלת 7.400
והקטע שהיא גם ממש גבוהה לגילה...
בזמן האחרון היא מתחילה לעשות לי בעיות עם האוכל.. היא לא רוצה כלום ..
לפעמים אני מביאה לה בקבוק מתוך שינה..
עד לא מזמן היא הייתה אוכלת אוכל (מוצק) ממש בכיף.. היום אני צריכה לקוות שהיא תאכל לפחות קצת..
אני מתארת לעצמי שזה אולי בגלל השיניים.. אבל זה ממש מדאיג !!
אמרו לי לשים לה חמאה באוכל... אבל שמעתי שחמאה זה ממש ממש לא בריא..
איך אפשר לגרום לה להשמין?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)