כמה תמ"ל לתת לתינוקת בת 5 חודשים.?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה תמ"ל לתת לתינוקת בת 5 חודשים.?
    מורן
    23/12/2010

שלום. רשום על הקופסא של מטרנה, לתת בקבוק של 240 מ"ל למשקל מ-6 עד 8 ק"ג וכך אני עושה. חברה שלי אמרה לי שנתנה ככה רק מגיל שנה. האם אני עושה טעות? האם לתת לתינוקת שלי 180 רק מ"ל?
    נא עזרתכם. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה תמ"ל לתת לתינוקת בת 5 חודשים.? - תגובה

מרינה קוזמנקו
    25/12/2010

כמות התמ"ל לגיל 5 חודשים מחובש לפי 150 CC עבור כל ק"ג משקל הגוף. וזו כמות לכל היום.
    השאלה - מה משקל של התינוק שלך? מה המנה שהוא מסוגל לאכול בבת אחת?
    ותזכרי שאת לא יכולה להכריח אותו לאכול "כמו שרשום בספר". הוא קובע לעצמו כמויות וזמני הארוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי מקבלת בקבוק של 240 מ"ל

מורן
    25/12/2010

לארוחה. והיא שוקלת בסביבות 7 קילו. היא אוכלת את כל הכמות.
    לפני השינה אני נותנת לה בקבוק של 180 מ"ל+כף של דייסת קונפלור בסביבות השעה שמונה בערב וכך היא מושכת עד 7 בבוקר. מקווה שזה בסדר. האם אני עושה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי מקבלת בקבוק של 240 מ"ל - תגובה

מרינה קוזמנקו
    25/12/2010

אם היא מסיימת 240 ולא פולטת אחר כך - אין בעיה לתת כמות כזו. לגבי דייסה בערב - לא מומלץ עד גיל 6 חודשים להוסיף דייסות אם אין בעיה של משקל נמוך. חוץ מזה קורנפלור זה רק עמילן ללא כל תועלת תזונתית ואם את כבר מוסיפה אז תוסיפי דייסה אחרת - אורז, שיבולת שועל, קינואה, כדי שילדה תקבל גם רכיבים תזונתיים שבדייסות ולא רק קלוריות ריקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו