לא לוקחת בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לוקחת בקבוק
    אופירה
    27/12/2010

הקטנה שלי בת 5 חודשים, עד גיל 4 חוד' הנקה מלאה והיתה לוקחת בקבוק (שאוב או סימילאק) כשהייתי יוצאת מהבית. התחילה לא מזמן טעימות של פירות וירקות מרוסקים, מגיבה יפה. לפני כ3 שבועות הפסיקה לקחת בקבוק, לא אוכלת עד שאני לא חוזרת הביתה להניק אותה. ניסיתי לתת לה סימילאק בכפית ונראה שהטעם מגעיל אותה, היא דוחפת את הבקבוק הלאה ממנה. אני עוד מעט חוזרת לעבוד, איך להחזיר אותה לאכול מבקבוק? לאן אני יכולה לפנות לקבלת עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא לוקחת בקבוק

הוספת תגובה

• לא לוקחת בקבוק - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    27/12/2010

האם היא מגיבה בצורה דומה גם לחלב שאוב או רק לסימילאק ? האם היא מסרבת לאכול רק כשמישהו מסויים מאכיל אותה או שהיא מסרבת גם כשאת מאכילה אותה ? אולי מדובר ביחסי האכלה ובקשר בינה לבין המאכיל. אם היא כבר אוכלת יפה ארוחות מוצקים אולי היא פשוט אינה רעבה ולכן מסרבת לאכול. צריך לבדוק את הדברים כדי לקבוע מה הגורם לכך. אני מציעה שתפני לאחות טיפת חלב ותתיעצי איתה בנוגע לנושא זה . במידה והיא לא תוכל לעזור לך תבקשי ממנה שתפנה אותך לאיש מקצוע מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו