הרתחת מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרתחת מים
    מירב
    02/01/2011

שלום רב, יש לי תינוק בן חודשיים מאז לידתו אוכל סימילאק. את המים לחלב אני לוקחת ממתקן מי עדן מרתיחה על הגז מחכה שיתקררו ומעבירה לבקבוק מי עדן גדול ובעת הצורך מעבירה את כמות המים הרצויה לבקבוק של התינוק מחממת את המים במיקרוגל מספר שניות ואז ממלאה מהסימילאק לבקבוק להכנת החלב. האם התהליך שלי שגוי? יש משהו לא בריאותי בכל התהליך עצמו? האם איחסון המים המורתחים בבקבוק הפלסטיק מסוכן לבריאות התינוק? אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרתחת מים

הוספת תגובה

• הרתחת מים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    04/01/2011

עצם אכסון מים בבקבוק מעלה בהם את כמות החיידקים ( מדובר בבקבוק שמלכתחילה אינו סטרילי ובמים עומדים עשויים להיתפתח חיידקים). לכן מומלץ להרתיח את המים בסמוך למועד הכנת התמ"ל ולקרר אותם מעט (את יכולה לקנות בקבוק מיוחד שמיועד לתינוקות שאינו מכיל ביספינול A שתוכלי לעשות לו עיקור במיקרוגל ואליו להכניס את המים לאחר ההרתחה) ועם מים אלו להכין את התמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו