מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקת בת ארבעה חודשיםדיאנה06/01/2011
שלום רב,
יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים.. משקל 7.780, גובה 63.
עד לאחרונה הייתה אוכלת אינפמיל 240 לארוחה ללא בעיה.. ארבע ארוחות ביממה.
לאחרונה, היא החלה לאכול 180, לסיים בקושי גם את זה. ולא לרצות לאכול יותר. היא נרדמת ולאחר שעה מתעוררת ורוצה עוד לאכול. אני משתדלת להאריך לפחות שלוש שעות בין ארוחה לארוחה,, אך מה שיוצא בסוף הוא תינוקת לא רגועה לחלוטין. ניסיתי הכל ואני לא יודעת כבר מה לעשות.
היא אוכלת פעם ביומיים מרק של ירקות כתומים ואוהבת את זה מאוד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוקת בת ארבעה חודשים - תגובה
נעמי ברזילי-תאני06/01/2011בתך נמצאת באחוזון 95 במשקל ובאחוזון 75 בגובה. האם היא נולדה באחוזונים אלו ? ייתכן שאת מפרשת את הבכי שלה בצורה לא נכונה (אולי היא אינה זקוקה למזון כשהיא מתעוררת, ייתכן ומשהו אחר מציק לה ואת מפרשת זאת כרעב) אם את מזהה בוודאות שהיא מראה סימני רעב-אין צורך "למשוך" אותה ולהמתין 3 שעות בין ארוחה לארוחה אפשרי לה לאכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דיאנה12/01/2011תודה רבה על תשובתך..
היא נולדה לאחוזון הגבוה.. במשקל 3.930 בלידה בשבוע 42 לידת ואקום.
היא עושה בעיות עם אכילה ממש מהיום הראשון שהבאנו אותה הביתה.. היא אוכלת אינפמיל כרגע. בוודאות רעב, אני פשוט הבנתי שלא טוב לתת מתי שהיא רוצה כיוון שכך הכיבה פועלת ללא הפסק וזה לא טוב. האם בכל זאת לא למשוך אותה בשעות.?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לתינוקת בת 4 חודשים
נעמי12/01/2011דיאנה שלום רב, מהתרשמותי מדברייך מדובר בבעיה שהתחילה כבר בימים הראשונים. , אם הבעיה מטרידה אותך חבל למשוך זאת. לכן, אני מציעה שתפני לייעוץ מקצועי מסודר בו יהיה ניתן לצפות באופן ההאכלה של את בתך ולהדריך אותך כיצד עליך לנהוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
