תזונה לתינוקת בת ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת ארבעה חודשים
    דיאנה
    06/01/2011

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים.. משקל 7.780, גובה 63.
    עד לאחרונה הייתה אוכלת אינפמיל 240 לארוחה ללא בעיה.. ארבע ארוחות ביממה.
    לאחרונה, היא החלה לאכול 180, לסיים בקושי גם את זה. ולא לרצות לאכול יותר. היא נרדמת ולאחר שעה מתעוררת ורוצה עוד לאכול. אני משתדלת להאריך לפחות שלוש שעות בין ארוחה לארוחה,, אך מה שיוצא בסוף הוא תינוקת לא רגועה לחלוטין. ניסיתי הכל ואני לא יודעת כבר מה לעשות.
    היא אוכלת פעם ביומיים מרק של ירקות כתומים ואוהבת את זה מאוד.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת ארבעה חודשים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    06/01/2011

בתך נמצאת באחוזון 95 במשקל ובאחוזון 75 בגובה. האם היא נולדה באחוזונים אלו ? ייתכן שאת מפרשת את הבכי שלה בצורה לא נכונה (אולי היא אינה זקוקה למזון כשהיא מתעוררת, ייתכן ומשהו אחר מציק לה ואת מפרשת זאת כרעב) אם את מזהה בוודאות שהיא מראה סימני רעב-אין צורך "למשוך" אותה ולהמתין 3 שעות בין ארוחה לארוחה אפשרי לה לאכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דיאנה
    12/01/2011

תודה רבה על תשובתך..
    היא נולדה לאחוזון הגבוה.. במשקל 3.930 בלידה בשבוע 42 לידת ואקום.
    היא עושה בעיות עם אכילה ממש מהיום הראשון שהבאנו אותה הביתה.. היא אוכלת אינפמיל כרגע. בוודאות רעב, אני פשוט הבנתי שלא טוב לתת מתי שהיא רוצה כיוון שכך הכיבה פועלת ללא הפסק וזה לא טוב. האם בכל זאת לא למשוך אותה בשעות.?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת 4 חודשים

נעמי
    12/01/2011

דיאנה שלום רב, מהתרשמותי מדברייך מדובר בבעיה שהתחילה כבר בימים הראשונים. , אם הבעיה מטרידה אותך חבל למשוך זאת. לכן, אני מציעה שתפני לייעוץ מקצועי מסודר בו יהיה ניתן לצפות באופן ההאכלה של את בתך ולהדריך אותך כיצד עליך לנהוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו