תזונה ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ארבעה חודשים
    מור
    18/01/2011

לי תינוקת במשקל 6750 בת ארבעה חודשים
    אחוזון 100 בגובה.

עד היום ניזונה בעיקר מהנקה + בקבוק או שניים ביום
    בשבוע הבא אני עתידה לחזור לעבודה.

לאחרונה אני מרגישה שכמות החלב בהנקה פחות מספיקה לה
    ויש לי מספר שאלות:
    1. עד היום שתתה 150 מ"ל ולפעמים אפילו השאירה. היום היא גומרת את זה מהר האם לעלות ל 180 מ"ל?
    2. כמה ארוחות ביום היא צריכה לקבל? באיזה מרווח?
    3. אני רוצה להתחיל טעימות, הבנתי שכדאי להתחיל עם ירקות כל ירק לבד 2-3 ימים, אח"כ לערבב וואחר כך לעבור לפירות. יש עוד המלצות מיוחדות?
    4. לפעמים בסביבות 4-5 בבוקר היא מתעוררת ויש לה קצת גזים. מה ניתן לעשות כדי להקל? חוץ מעיסוי והרמת רגליים שזה באמת עוזר לה לשחרר? האם גזים לא אמורים לעבור עד גיל ארבעה חודשים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ארבעה חודשים

הוספת תגובה

• תזונה ארבעה חודשים - תגובה

ליהי סופרין
    18/01/2011

היי,
    אם אני יוצאת מנקודת הנחה שיש לה כ7 ארוחות חלב ביממה כמות של 150 מ"ל אמורה להספיק, האם מלבד זאת שהיא מסיימת מהר היא מראה רצון לעוד? היא אינה שבעה? בגיל הזה מספר היניקות או הארוחות יכול לרדת בין 6-8 ארוחות ביממה .

לפי עקומות הגדילה שציינת האם היא גם באחוזון 100 במשקל?

את הטעימות כדי להתחיל בירק או פרי כשכל 3 ימים להחליף ירק אחד בלבד
    כדי להתחיל בגזר או בטטה תפוח אדמה קישוא כפית כפית וחצי ולהחליף כהכל עובר בשלום אפשר לשלב בינהם, מומלץ אידוי או בישול קל במעט מים ולטחון עם מי הבישול,

גזים בדרך הם עד 3-4 חודשים , תמיד יש יוצאים מן הכלל.. אם זה חריג וחמור מאוד (לא נשמע כך מדברייך ) אפשר לתת פרוביוטיקה לתינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו