מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ארבעה חודשיםמור18/01/2011
לי תינוקת במשקל 6750 בת ארבעה חודשים
אחוזון 100 בגובה.
עד היום ניזונה בעיקר מהנקה + בקבוק או שניים ביום
בשבוע הבא אני עתידה לחזור לעבודה.
לאחרונה אני מרגישה שכמות החלב בהנקה פחות מספיקה לה
ויש לי מספר שאלות:
1. עד היום שתתה 150 מ"ל ולפעמים אפילו השאירה. היום היא גומרת את זה מהר האם לעלות ל 180 מ"ל?
2. כמה ארוחות ביום היא צריכה לקבל? באיזה מרווח?
3. אני רוצה להתחיל טעימות, הבנתי שכדאי להתחיל עם ירקות כל ירק לבד 2-3 ימים, אח"כ לערבב וואחר כך לעבור לפירות. יש עוד המלצות מיוחדות?
4. לפעמים בסביבות 4-5 בבוקר היא מתעוררת ויש לה קצת גזים. מה ניתן לעשות כדי להקל? חוץ מעיסוי והרמת רגליים שזה באמת עוזר לה לשחרר? האם גזים לא אמורים לעבור עד גיל ארבעה חודשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ארבעה חודשים - תגובה
ליהי סופרין18/01/2011היי,
אם אני יוצאת מנקודת הנחה שיש לה כ7 ארוחות חלב ביממה כמות של 150 מ"ל אמורה להספיק, האם מלבד זאת שהיא מסיימת מהר היא מראה רצון לעוד? היא אינה שבעה? בגיל הזה מספר היניקות או הארוחות יכול לרדת בין 6-8 ארוחות ביממה .
לפי עקומות הגדילה שציינת האם היא גם באחוזון 100 במשקל?
את הטעימות כדי להתחיל בירק או פרי כשכל 3 ימים להחליף ירק אחד בלבד
כדי להתחיל בגזר או בטטה תפוח אדמה קישוא כפית כפית וחצי ולהחליף כהכל עובר בשלום אפשר לשלב בינהם, מומלץ אידוי או בישול קל במעט מים ולטחון עם מי הבישול,
גזים בדרך הם עד 3-4 חודשים , תמיד יש יוצאים מן הכלל.. אם זה חריג וחמור מאוד (לא נשמע כך מדברייך ) אפשר לתת פרוביוטיקה לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)