מים ופורמולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים ופורמולה
    tnt
    18/01/2011

שלום רב!
    בני בן 7 שבועות וניזון רק מתחליף חלב . אני קצת מבולבלת בנוגע למים שיש להשתמש להכנת הפורמולה בטיפת חלב הנחו אותי להשתמש במי ברז מורתחים. וזוהי ההמלצה של משרד הבריאות. האם מים מינרלים מורתחים בטוחים לשימוש בתינוקות שניזונים רק מבקבוק. בטיפת חלב ממש הפחידו אותי וארו שאין להשתמש במים מינרלים. אשמח להמלצתכם..
    בברכה
    אמא טרייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים ופורמולה

הוספת תגובה

• מים ופורמולה - תגובה

נורית קליפר
    20/01/2011

הנושא אכן מבלבל, העניין עם מי ברז שיש בהם פלואוריד. פלואוריד אינו מומלץ בשנה הראשונה בחיים מחשש שיגרום לפלוארוזיס (מחלה שפוגעת באמייל השיניים) אך כן חשוב לבריאות השיניים אחר כך. במים מינרלים אין מספיק פלואוריד והסיכון עם מים מינרליים זה הכימיקלים שחודרים למים מבקבוק הפלסטיק. בכל מקרה, בין אם המים מהברז, מבקבוק או מזוקקים יש להרתיח אותם עד גיל שנה כ 2 דק

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בנוגע למים של תמי 4???

עידית
    20/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו