הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות
    מורן אשכנזי
    24/01/2011

שלום!
    יש לי ילדה בתחילת ה7 חודשים. לפני כחודשיים ניסיתי לתת לה פירות טריים שאני ריסקתי לה אותם אך לצערי היא לא הייתה מוכנה למרות שניסיתי במשך כמה שבועות. לאחר מכן התחלתי לתת לה גרבר,והיא אכן לוקחת את זה עד היום. הבעיה שלי היא שהיא חוץ מהגרבר פירות לא מוכנה לנסות ירקות למרות שאני טוחנת למרקם כמו של גרבר וגם לא מוכנה לטעום שום פירות טריים. כל פעם שאני אפילו מנסה לתת לה טיפה לטעות היא ממש מקיאה את ככככל החלב שאכלה אפילו לפני מס' שעות. זה קרה לי כבר מס' פעמים ואני ממש לא יודעת מה לעשות. האם להמשיך לתת לה רק את הגרבר שהיא אוהבת? האם יש לה בעיה?כי היא ממש מקיאה בכל פעם שהיא רק טועמת...זה אפילו בקושי הגיע לפיה...

תודה רבה .
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

• הקאות - תגובה

נורית קליפר
    27/01/2011

הי מורן,

מאד קשה להבין מהפורום מה בדיוק הבעייה. נראה לי שחשוב שאיש מקצוע יראה את תגובתה למזון כדי להחליט כיצד לטפל בזה. אין זה אומר שקיימת בעייה, ייתכן וזה יעבור מעצמו, אבל כדאי לבדוק ולטפל במידת הצורך את הסיבה להקאות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו