דילגתם על השאלה שלי.. פליז תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם על השאלה שלי.. פליז תשובה
    אורית
    27/01/2011

שלום,
    בני בן 7.5 חודשים. לא מוכן לאכול טחונים כלל וכלל. התחלתי כבר עם טעימות מגיל 4 חודשים , לא ממש בתדירות יומיומית וכל פעם זה לווה או בהקאה או בבכי וחוסר רצון, עד עכשיו אני מנסה לתת לומרק טחון או פרות (לפעמים גרבר) והוא ממש לא בעניין עדיין.
    אציין שהוא לא בעל תיאבון רב, גם את מנות החלב שלו הוא לא מסיים - משעה 7:00 ועד 16:00 הוא אוכל 3 ארוחות של 120 מ"ל בקושי, לאחר מכן יונק יניקות קצרות אולי פעמיים
    כמובן שבהתאם לאכילה המועטה, הוא ירד שני אחוזונים כעת הוא במינוס 3
    (נולד במשקל יפה של 3330)
    אני ממש מודאגת ולא יודעת כבר מה לעשות, אשמח לעיצה, גם בעניין הטחונים וגם בעניין המשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה שלי.. פליז תשובה - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    27/01/2011

אכילת מוצקים הינה תהליך והדבר תלוי במידת הבשלות של התינוק ולכן משתנה מתינוק לתינוק. מהתרשמותי מהדברים שאת מתארת ובמיוחד בהתחשב בעובדה שבנת ירד באחוזוני המשקל אני מציעה שתפני לייעוץ מקצועי אצל דיאטנית המתמחה בתזונת ילדים. במקביל אני מציעה שתבקשי להתייעץ עם קלינאית תקשורת שתשלול בעיה אורגנית שבגללה הילד מסרב לאכול מוצקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו