מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת 8 חודשיםמרין20/02/2011
שלום,
מקווה שתוכלו לענות לי:
התינוקת שלי עוד מעט בת 8 חוד', אוכלת טעימות מגיל חצי שנה וכיום מקבלת מנת פירות (תפוח+אגס+בננה) ומנת ירקות עם בשר (דלעת,קישוא,בטטה,סלרי,ברוקולי,תפו"א,כרובית, עדשים אדומות ובשר עוף לרוב).
לפעמים אוכלת זאת כארוחה בפני עצמה ולפעמים מנה קטנה +בקבוק.
לרוב המצב הוא 2 מנות לא גדולות של מוצקים + 4 ארוחות תמ"ל בין 180 ל 240.
יש לציין ששותה הרבה מים (מאוד אוהבת מגיל קטן).
לרוב יש לה יציאה כל יום בערך באותו המרקם אבל כאשר יש יום ללא יציאה ביום למחרת יש לה כ 4 יציאות שכל אחת מהן במרקם וצבע שונה (נע בין קשה כמו פלסטלינה וכהה למרקם קוטג'י בהיר ומרקם דליל כהה).
רציתי לדעת האם זה בסדר ??? או אולי יש משהו בתפריט שלה שגורם לכך?
כמובן שאלך ואעשיר את תפריטה בהמשך - אך כרגע אניי קצת חוששת. תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת 8 חודשים - תגובה
איילת מרטין21/02/2011נשמע לי תקין, אך אם את חוששת, תמיד את יכולה להתייעץ גם עם רופא הילדים.
אני ממליצה לשלב במרק בשר הודו אדום נקבה או בקר העשירים יותר בברזל (לעומת עוף).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)