המשך עם מטרנה שלב 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך עם מטרנה שלב 2
    שני
    24/02/2011

שלום, ביתי בת שנה ושבוע, כמעט ואיננה אוכלת מוצקים, האם כדאי להמשיך עם שלב 2 או לעבור לשלב 3?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך עם מטרנה שלב 2

הוספת תגובה

• המשך עם מטרנה שלב 2 - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    24/02/2011

ראשית, אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי לבדוק מה הסיבה לכך שבתך כמעט ואינה אוכלת מוצקים (את יכולה לפנות לקלינאית תקשורת במסגרת קופ"ח בה בתך חברה). בגיל זה כבר ישנה צפיה שהתזונה שלה תתבסס על מזון רגיל ופחות על תמ"ל. האם ההתפתחות שלה תקינה מבחינת משקל וגובה תקינה ?
    בנוגע לשלב התמ"ל תקראי את ההנחיות הכתובות ע"ג האריזה - מצויין שם הגיל המומלץ לכל שלב ושלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי- הבהרה

שני
    26/02/2011

תודה על התשובה, אבל עדיין לא הבנתי מה התשובה: על האריזה כתוב ששלב 2 עד גיל שנה והשאלה שלי היא האם בכל זאת להמשיך עם שלב 2 ולא לעבור ל-3 כיוון שכמות המוצקים שביתי אוכלת קטנה מאוד ואני חוששת שאם אעבור לשלב 3 יהיו לה חסרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו