מטרנה שלא מותאמת לגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה שלא מותאמת לגיל
    אני
    28/02/2011

שלום רב, יש לי תינוקת בת שנה וחמש. בחודש האחרון - בטעות איומה קניתי לה מטרנה שלב 1 (לא שמתי לב...) האם זה יכול לגרום לה נזק? או לעודף או חוסר של מרכיבים חיוניים? התינוקת באחוזון מאד נמוך ודווקא בחודש האחרון נראה שעלתה במשקל וגדלה. אני מרגישה אשמה נוראית, מקווה שתוכלו להרגיע אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה שלא מותאמת לגיל

הוספת תגובה

• מטרנה שלא מותאמת לגיל - תגובה

נורית קליפר
    28/02/2011

ממש לא! ההבדל בין שלב 1 ל 2 הוא קטן, בשלב 2 יש תוספת של סידן, ברזל, חלבון. האם בתך גם אוכלת מוצקים? במידה וגם אוכלת בשר ומוצרי חלב אז ממש אין סיבה לדאגה שכן היא מקבלת את הערכים התזונתיים שהוזכרו לעיל מן המזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנטונת

אני
    28/02/2011

תודה נורית על התגובה המהירה והמרגיעה. הבת שלי כבר בשלב 3 ולא 2. השאלה האם הפער בין 1 ל- 3 הוא לא גדול מדי?. התזונה שלה כבר עשירה למדי (מעט מאד ביצים ובשר) אבל חוץ מזה היא אוכלת הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו