מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעימות לתינוקת בת 4 חוד'חנית28/02/2011
היי, בתי בת 4 חודש' ואני צריכה קצת עזרה לגבי הטעימות שאני אמורה לתת לה.
מהי הדרך הכי טובה להכין בכמות גדולה שיהיה יותר קל,
אשמח אם תתנו לי פירוט לגבי הטעימות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות לתינוקת בת 4 חוד' - תגובה
נעמי ברזילי-תאני03/03/2011באופן עקרוני את יכולה לתת לה 1-2 כפיות עד פעמיים ביום מהמזונות הבאים : בקר, הודו, עוף, דגים, ביצים, טחינה, קטניות,דייסות לתינוקות מועשרות בברזל, ירקות, פירות.
מומלץ להתחיל עם ירקות כי ישנם תינוקות שיסרבו לטעמם של הירקות לאחר שיאכלו פרות. חשוב לתת את המזון טחון היטב ובמרקם אחיד ולתת טעימה של כל מזון חדש בנפרד כך שאם תתפתח רגישות למזון מסויים תוכלי לדעת לאיזה מזון. את הטעימות לא מומלץ לתת כשהתינוק רעב מאוד או עצבני אלא כשהוא רגוע ונינוח.
לאחר שמתבססת אכילת מזון מסויים (לאחר מס' ימים) ובהנחה שלא התפתחה רגישות אפשר להוסיף מזון נוסף. חשוב מאוד לגוון ולחשוף את התינוק בהדרגה למגוון רחב ככל האפשר של מזונות כדי שיכיר וייחשף למגוון טעמים.
הנחיות מפורטות בנוגע לטעימות תוכלי למצוא באתר של משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)