מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מהנקה למטרנה בבקשה תענו ליאדם01/03/2011
שלום,
אדם בן שנה.שוקל כ10 קילו אוכל יפה ירקות פירות פחממות, בשר וכו'י.
ארוחות ערב שלו לדוגמה, דייסת סולת עם פרי, או מרק, או קוואקר, לחם מטוגן עם ביצה, יוגורט.
לאחר מכן מקלחת והנקה. - היה עד היום ככה.
כרגע אנחנו עוברים למטרנה, ורציתי לדעת איזה כמות ממולץ לתת לו.
אני יודעת שהוא ישתה כמויות אם ניתן לו , אבל אני לא רוצה להגדיל את הכמות שלא לצורך.
1.אז איזה כמות של מטרנה מומלץ לתת לו לפני שינה ובבוקר.
2.למה יש כזה הפרש בין כמות שמומלץ במטרנה לבין חלב אם שהם שותים בפועל? (הרי אין מצב שהוא שותה 180 ס"ס מציצי כפי שנותים במטרנה)
3. יש לי עוד חלב אם במקפיא, איזה מנות של חלב אם מומלץ לתת לו מבקבוק?
אשמח לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שמישהי תענה מחכה להתייחסות
אדם02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר מהנקה למטרנה בבקשה תענו לי - תגובה
נעמי ברזילי-תאני03/03/2011שלום רב,
באופן עקרוני החל מגיל שנה אפשר כבר לתת לתינוק מוצרי חלב ובכלל זה חלב.
בנך נמצא במשקל תקין ועפ"י מה שתארת הוא גם אוכל ארוחת ערב טובה כך שלא נראה לי שבקבוק מטרנה קצת מיותר לפני השינה (במיוחד אם השינה קרובה לזמן סיום הארוחה).
אם בכל זאת את רוצה לתת לו בקבוק (קחי בחשבון שהדבר עשוי להפך להרגל שבשלב מאוחר יותר יצטרך להיגמל ממנו) אני ממליצה לך להמשיך ולתת לו את החלב השאוב שיש ברשותך וכשזה יגמר את יכולה לתת לו חלב רגיל (יש היום חלב מועשר ברכיבים כגון: סידן, ברזל וויטמין D ) שאת יכולה לתת לו בבקבוק במקום התמ"ל. כמובן שמומלץ לתת לו בהתחלה כפית -2 כפיות כדי לשלול רגישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה לגבי כמויות
אדם03/03/2011תודה על תשובה,
ומה לגבי כמויות? כמה לתת לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי אמירות שחלב זה לא בריא
אדם04/03/2011אומרים שזה מביא לחה לגוף. ושכעקרון אין צורך בחלב לגוף.
זה מבלבל......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)