מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומי בן שמונה חודשיםכנרת09/03/2011
שלום רב ,
בני בן שמונה חודשים נולד 3.200 כיום גובהו 74 סמ' ומשקלו 8.300 עד גיל חמישה חודשים ינק לא אכלן גדול ואני לא רוצה לדחוף בכח היות ובחודש עלה רק 200 גרם אשמח להתייעץ לגבי סדר הארוחות רצוי לציין שעדיין לא בקעו שיניים אך הן בדרך ועקב כך אוכל פחות
סדר יום :
7:00-8:00 בקבוק תמל 180 בדרך כלל מסיים אותו
10:00 אני מציעה פירות טחונים עם טחינה ותמר לפעמים אוכל ולפעמים רק כפית שתיים
12:00 תמל 180 אוכל כ 150
14:30 מרק - ירקות שורש + בשר הודו +קינואה + המון ירוקים (פטרוזיליה וכו) בדרך כלל אוכל מנה של כ 150-180
16:30 תמל 180 אוכל כ 100
18:30 : מציעה לו ארוחת ערב ביצה/פסטה מאמי לרוב לא מעוניין אוכל כפית שתיים
20:30 תמל אוכל כ 150
00:00 תמל האכלת "חלום בדרך כלל מסיים הכל 180
על פניו נראה כי עמוס בארוחות אבל בפועל בדרך כלל המזון מוצק היחיד שאוכל מנה שלמה הוא המרק של 14:30
היות והוא לא באחוזון גבוה במשקל אני מפחדת לנסות להוריד לו מנת תמל/ ארוחה כמו כן האם להוסיף דייסות לחלב ? אני לא רוצה לפטם אותו במוצרים אילו מעדיפה אוכל פחות מעובד ?!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי בבקשה עזרה !!
כנרת11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דילגתם עלי האם ישנה סיבה ?
יובל23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט יומי בן שמונה חודשים - תגובה
איילת מרטין25/03/2011שלום כנרת, הארוחות המוגשות הןצפופות כל שעתיים עד שעתיים וחצי ואז צורך כמות קטנה יחסית בכל אחרוה. ממליצה לרווח את הארוחות כל 3 עד 4 שעות ואז יגיע לארוחות מעט יותר רעב וסביר שיאכל נפח ארוחה טוב יותר.
אני לא ממליצה על האכלת חלום מכיוון שאינה מכבדת את הילד (אינו רוצה ואינו מבקש לאכול) וכן פוגעת במנגנון הרעב והשובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)