עזרה בתזונה נכונה לבת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בתזונה נכונה לבת 7 חודשים
    אלונה
    13/03/2011

שלום, בתי בת 7 חודשים. הנקה מלאה. אחוזון גבוה מבחינת משקל וגובה. אני לא יודעת כמויות "נכונות" למוצקים. עד היום נתתי 70 מ"ל רסק, ונראה לי שהיא רוצה עוד.
    אשמח לשמוע דעתכם, ותפריט הנראה נכון עבורה מבחינת כמויות וסוגים. והאם הביסקוויטים שאני רואה שכותבים פה מומלצים? והאם להוסיף מים לתפריט? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת - הנקת לילה בנושא

אלונה
    13/03/2011

המליצו לי לדלג על הנקת לילה. כלומר שהתינוקת תישן ב 19:00 לאחר הנקה, ולאחר מכן תאכל בשעה 06:00 כשמתעוררת (לא שותה מים). האם הגיוני?? תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת - הנקת לילה בנושא - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    16/03/2011

לא ממש הבנתי האם היא מתעוררת בלילה ומבקשת לינוק ?
    במקרה שתוסיפי לה מזון מוצק לארוחת הערב ולפני השינה תקבל הנקה . סביר להניח שהיא תהיה שבעה למשך זמן ארוך יותר וכבר לא תתעורר בלילה לינוק.
    אם היא הולכת לישון בשעה 19:00 זו שעה מוקדמת וייתכן שבגלל זה היא מתעוררת בלילה ומבקשת לינוק כי מדובר בכ-11 שעות ללא שתיה ואכילה.
    באופן עקרוני, מומלץ להתחיל להרגיל אותה לא לאכול בשעות הלילה.אם היא מתעוררת הציעי לה בקבוק עם מים. ייתכן שהיא בעצם צמאה וזה יספק אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בתזונה נכונה לבת 7 חודשים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    16/03/2011

מבחינת כמויות המזון המוצק - אפשרי לבתך לאכול את הכמות שהיא רוצה. אם היא מראה לך סימנים שהיא רוצה עוד אפשרי לה לאכול. בנוגע לביסקוויטים לרב הם מכילים כמות גדולה של סוכר לכן אני לא הייתי ממליצה לך להרגיל אותה לאכול בסקוויטים. במקום זה כארוחת ביניים בשעות אחה"צ את יכולה לתת לה לחם רך מרוח בממרח תמרים (ללא תוספת סוכר) או ממרח שקדיה ללא תוספת סוכר. כמובן שאם את מתחילה להוסיף לה מוצקים מומלץ להוסיף נוזלים לתפריט כך שכל ארוחת מוצקים תלווה בשתיה.
    מבנה של תפריט יומי מומלץ :
    בבוקר - הנקה
    ביניים -10:- מנת פרי מרוסק + הנקה
    צהריים - מרק טחון ( דגנים + בשר + ירקות)
    אחה"צ - פרי + הנקה
    ערב - לחם עם ממרח אבוקדו/טחינה , ביצה/חביתה , עגבניה מגורדת ( תוספת לאבוקדו/טחינה)
    לפני השינה - הנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו