תינוק בן 6.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 6.5 חודשים
    ויוי
    14/03/2011

שלום רב,
    הבן שלי שוקל 9 קילו והוא שמנמן. הוא נמצא במסגרת של מעון ושם נאמר לי ע"י המטפלות שמנה של פירות לא נחשבת למנה ,בטיפת חלב נאמר לי שהואצריך לאכול 5-6 מנות האם הפירות נחשבות במניין המנות (מדובר על מנה של צלוחית מלאה)

השאלה השניה היא בקשר לתפריט היומי שלו מאחר והוא במסגרת הוא אוכל לדעתי הרבה מאוד מה דעתך?ב7:00 מטרנה 180
    ב8:30 פירות
    ב11:30 ירקות
    (שבין הפירות הירקות לעיתים אוכל בקבוק 180)
    14:30 מטרנה 180
    18:00 מטרנה
    לילה מטרנה 180

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 6.5 חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה

ויוי
    16/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 6.5 חודשים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    16/03/2011

קצת קשה להתייחס לאלתך משום שלא ציינת נתונים מדוייקים (משקל, גובה).
    נשאלת השאלה האם מאז שבנך נולד הוא היה באחוזון העליון של המשקל או שהקפיצה במשקל התרחשה בתקופה האחרונה ?
    בגיל זה הוא צריך לאכול 5-6 ארוחות ביום. מנת פירות נחשבת כארוחה.
    האם פרט לירקות ולפירות התחלת לתת לו טעימות של מזונות נוספים כגון : בשר, ביצים, דגנים (אורז, קינואה, בורגול , איטריות וכיוצ"ב)?
    באופן עקרוני ברגע שהוא יאכל מזון רגיל (ארוחה - מרק שיכיל בשר, דגנים/קטניות, ירקות) כארוחת צהריים תוכלי לוותר על מטרנה בצהריים.
    בשעה 17:00 את יכולה לתת לו פרי נוסף ואז לדחות מעט את ארוחת הערב.
    כארוחת ערב נסי לתת לו לחם (עדיף מקמח שיפון /מקמח מלא) חתוך לחתיכות קטנות עם אבוקדו/טחינה/ממרח שקדיה ללא תוספת סוכר וכמובן ירקות. כמובן שההמלצה היא לתת לו בהתחלה טעימות בלבד (כדי לשלול רגישות אפשרית) כשיאכל ארוחת ערב מלאה טובה ומזינה תוכלי לוותר על מטרנה בארוחת הערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו