מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חצי שנהקרן16/03/2011
שלום,
התינוק שלי בן חצי שנה שוקל 7.745 ק'ג. אשמח אם תוכלי לומר לי מה הוא צריך לאכול וכמה . עד כה הוא ינק ומעט סימילאק ומגיל 4 חודשים טעימות, כעת אני רוצה להעביר אותו לסימילאק ומוצקים באופן מלא ומים(כמה לתת?).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן חצי שנה - תגובה
נעמי ברזילי-תאני16/03/2011באופן עקרוני אם הטעימות הלכו בסדר את יכולה להתחיל להגדיל את כמות המזון בהתאם לדרישה של התינוק . תהיי קשובה לסימני רעב-שובע שהוא מראה ואם הוא מגלה רצון להמשיך לאכול אפשרי לו. כשיהיה שבע הוא יראה לך סימנים לכך. בהדרגה את יכולה להגיע ל-3 ארוחות שכוללות מוצקים וכמובן מים + 3-4 ארוחות שכוללות הנקה והשלמה של תמ"ל במידת הצורך.
תפריט יומי לדוגמא:
ארוחה 1 -הנקה / תמ"ל
ביניים -10:00 - מנת פרי מרוסק
צהריים - מרק טחון : דגנים (אורז /בטטה/תפו"א/קינואה/גריסים/קטניות וכיוצ"ב + בשר + ירקות).
אחה"צ - פרי השלמה של הנקה / תמ"ל
ארוחת ערב - לחם רך חתוך לחתיכות קטנות עם ממרח אבוקדו/טחינה/שקדיה + ביצה
לפני השינה - הנקה/ תמ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
קרן16/03/2011כמה מים מותר לתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)