בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חצי שנה
    קרן
    16/03/2011

שלום,
    התינוק שלי בן חצי שנה שוקל 7.745 ק'ג. אשמח אם תוכלי לומר לי מה הוא צריך לאכול וכמה . עד כה הוא ינק ומעט סימילאק ומגיל 4 חודשים טעימות, כעת אני רוצה להעביר אותו לסימילאק ומוצקים באופן מלא ומים(כמה לתת?).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חצי שנה

הוספת תגובה

• בן חצי שנה - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    16/03/2011

באופן עקרוני אם הטעימות הלכו בסדר את יכולה להתחיל להגדיל את כמות המזון בהתאם לדרישה של התינוק . תהיי קשובה לסימני רעב-שובע שהוא מראה ואם הוא מגלה רצון להמשיך לאכול אפשרי לו. כשיהיה שבע הוא יראה לך סימנים לכך. בהדרגה את יכולה להגיע ל-3 ארוחות שכוללות מוצקים וכמובן מים + 3-4 ארוחות שכוללות הנקה והשלמה של תמ"ל במידת הצורך.
    תפריט יומי לדוגמא:
    ארוחה 1 -הנקה / תמ"ל
    ביניים -10:00 - מנת פרי מרוסק
    צהריים - מרק טחון : דגנים (אורז /בטטה/תפו"א/קינואה/גריסים/קטניות וכיוצ"ב + בשר + ירקות).
    אחה"צ - פרי השלמה של הנקה / תמ"ל
    ארוחת ערב - לחם רך חתוך לחתיכות קטנות עם ממרח אבוקדו/טחינה/שקדיה + ביצה
    לפני השינה - הנקה/ תמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

קרן
    16/03/2011

כמה מים מותר לתת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו